Mists of Pandaria - PvP

http://media.wowfan.cz/blizzcon/11/mop-logo

Mists of Pandaria - Player versus Player

Když Blizzard na posledním BlizzConu oznamoval novinky v PvP, oznámil tři nové Battlegroundy. Bohužel to už neplatí a místo tří uvidíme pouze dva. Další změnou projde World PvP, které stále hráče láká. Bude přidáno více lokací, ve kterých budou moci hráči bojovat o území. Odměny budou nejspíše v reputacích a conquest bodech.

Temple of Mogu

PvP obrázkuBattleground, který bude uprostřed Vale of Eternal Blossoms. Hráči se budou snažit sebrat starověký artefakt a donést ho do své základny. Artefakt ale nebude tak lehké získat. Bude dávat damage buff, ale zároveň i increases damage taken, což znamená, že si jej hráči budou muset vyměnovat. Další vymožeností Battlegroundu je různost prostředí. Pokud budete držet artefakt v rizikové oblasti, bude tým dostávat více bodů a rychleji vyhraje. Je to zcela nový typ Battlegroundu, který vypadá, že bude zábavný a rychlý.

Silver Shard Mine

Dalším novým Battlegroundem bude Silver Shard Mine. Bude fungovat na podobném způsobu jako Eye of the Storm, ale v pohybu. Vše se bude odehrávat v podzemí a hráči budou mít za úkol získat co nejdříve vozíky naložené vzácnými kovy, než se dostanou do depa a na různá místa své trasy. Trasy budou závislé na území, která bude určitá frakce ovládat.

World PvP

Conquest bod limit se bude zvětšovat, pokud hráč vyhraje nějakou oblast v otevřeném světě. Například napadání a ovládnutí Southshore a Tarren Millu vyvolává krásné vzpomínky, které nemusí být minulostí.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Jerryky
Jaroslav Kovář

Jerryky je autorem 327 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet