Mythic Nighthold - Čtvrtá noc v Mythicu

  Nighthold    Mythic    Progress   

Sobotní den byl až kupodivu klidný a progress stagnoval. Moc se toho neudálo, ale přeci jen je o čem psát. Zatím jsem překvapený tím, že se Blizzard nedal zaskočit a progress trvá delší dobu. Přeci jen The Emerald Nightmare byl po pár dnech vyčištěn.

 

Největším překvapením byla určitě guilda Exorsus, která dokázala zabít Star Augur Etraeuse a poskočila tak na druhé místo na světě. Složení jejich raidu je rozhodně zajímavé, protože dle WoWProgress dokázali Etraeuse zabít pouze se dvěma healery a dvěma tanky, což je oproti Serenity velký rozdíl. Do raidu se ovšem dostali také tři Shadow priesti. Průměrný item level u úspěšného pokusu byl 902.55.

24qzh26gpzrv5ue_1485704264.jpg

Mnoho dalších guild mezitím úspěšně zabilo sedmého bosse raidu, High Botanist Tel'arna. Mezi takové guildy patří například Ðanish Terrace, ScrubBusters, FatSharkYes nebo česká guilda Embody.

 

Embody je v současné chvíli na 21. místě na světě a během dnešního dne (neděle) se pustili i do farmení starších raidů, aby získali lepší předměty. Dle všeho je Etraeus opravdu náročný na DPS a je tedy možné, že bude potřeba o něco málo více gearu. Embody na Aluriel mělo průměrný item level 900.51. Dobrou zprávou pro českou komunitu je, že například Deep Thunder, který raiduje pouze čtyři dny v týdnu, je v současné době na 82. místě na světě a má zabité tři bosse.

x6t9n2886w3zuj1_1485704264.jpg

Pokud to půjde současným tempem, je dost možné, že Nighthold, resp. Gul’dan na Mythic obtížnosti, přežije první týden zcela bez úhony a závod bude pokračovat příští týden. Osobně v to doufám, protože po krátkém progressu v posledních několika datadiscích to chce konečně něco „těžšího“.  


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet