Mythic Nighthold - Devátá noc v Mythic

  Mythic    Nighthold    Progress   

Pár dní jsem se tématu progressu Mythic Nighthold nevěnoval, protože nebylo v podstatě o čem psát. Situace se relativně ustálila, stále čekáme na první zabití posledního bosse instance a mnoho dalších guild se probojovává raidem. Pojďme se podívat na to nejzásadnější, co se během dvou dnů událo.

 

Již ve středu se dostaly guildy Serenity, Method a Exorsus zpět na Gul’dana a začal další progress posledního bosse. Zatím nejsou žádné informace o tom, jak daleko jsou guildy v progressu. Gul’dan zatím vypadá jako nejobtížnější boss, tedy za předpokladu, že není nijak zabugovaný. Serenity porazila 30. ledna krátce po půlnoci Elisande a od té doby se „trápí“  u Gul’dana.  

 

Právě k Elisande se dostaly další dvě guildy – francouzská From Scratch a americká Limit. Obě guildy si budou muset s taktikou zatím poradit sami, protože zatím nevyšlo žádné video, které by zabití Elisande ukazovalo.

i9sa1nz5n7czu9e_1486136627.jpg

Star Augur Etraeus je ovšem jiný příběh. Ač před několika dny vyšlo video guildy Fusion, která dostala za zabití bosse osmidenní blokaci účtů, vydala guilda Method a později i Serenity videa, ve kterých ukazují své taktiky. Tato videa mohou být zajímavá hlavně pro guildy, které se trápí v poslední fázi, ve které se musí raid starat jak o zabití bosse, tak o zabití addů.

 

 

Star Augur Etraeus zatím trápí 38 guild, včetně české guildy Embody, která se během posledních dvou dnů posunula na 20. světové místo! Očekávám, že během tohoto nebo zítřejšího večera se objeví několik guild, které Etraeuse konečně pokoří a posunou se k dalšímu progressu.

 

Nechci samozřejmě předbíhat, protože závod není u konce, ale zatím to vypadá, že poslední tři bossové jsou opravdové stopky v progressu. Je možné, že vše je důsledkem velkých požadavků na DPS, což úzce souvisí s předměty a legendárními předměty. A co si budeme povídat, stále existuje mnoho hráčů, kteří neměli velké štěstí na získání nejlepšího legendárního předmětu pro své povolání.  

 

A české guildy? Progress pokračuje, ovšem začíná nám opět víkend, takže mnoho guild bude preferovat spíše odpočinek. Předpokládám, že nějaké další zabití uvidíme v neděli. Například guilda Deep Thunder by mohla zabít jednoho z bossů, který na ně čeká, nemyslíte?

ydn499pa2kqr7k4_1486136627.jpg


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

sw1tchCZ 04.02.2017 14:32

Mam pocit, že Exorsus už maj 10/10.. Alespoň wowprogress to hlásí...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet