Na Draenoru nepůjde létat a další novinky z Warlords of…

//pic/wod/warlordsofdraenor_logo
S informacemi o Warlords of Draenor se roztrhl pytel již minulý týden, ale stále očividně není prázdný, protože máme další informace z rozhovorů s vývojáři!

Draenor a příběh

  • Iron Horde začne procházet Dark Portalem už pár týdnů před vydáním datadisku.
  • Jakmile dorazíte na Draenor, budete součástí asi 45 minut trvajícího eventu, kdy se budete snažit vypnout Dark Portal a zachránit Azeroth.
  • Díky tomuto eventu poznáte, proč je váš nepřítel tak špatný a proč ho musíte zastavit.
  • Když se Garrosh vrátí na Draenor, bude se stále považovat za velkého zachránce. Chce ukázat světu moc spojených orkských klanů.

Ostatní

  • V datadisku přibude na začátku asi 10 nových mountů.
  • Ve Warlords of Draenor bude asi 10 nových scenárií.
  • Garrisons by se v budoucnu mohly objevit i na Azerothu. Ještě se uvidí podle zkušeností z Warlords of Draenor.

Létání ve Warlords of Draenor

Stejně jako ve většině ostatních datadisků, ze začátku nepůjde na Draenoru létat a bude vám to pravděpodobně umožněno až na maximálním levelu nebo možná až v patchi 6.1.
Nethaera zdroj

Týká se to ale jen nových zón. Není v tom žádný rozdíl oproti předchozím datadiskům. Létat jste od začátku nemohli v žádném datadisku (s výjimkou Cataclysm). Určitě to nějak přežijeme. Přesně tak. V Outlandu jste nemohli létat, dokud jste nedostali maximální level a nekoupili si skill. Ani ve Wrath of the Lich King jste nemohli hned létat. Podobně ani v Mists of Pandaria jste nemohli létat, dokud jste nezískali maximální level a danou schopnost. Nejde tedy o žádnou novinku, že v datadisku nemůžete létat hned od začátku. Vývojáři jsou si ale vědomi obav hráčů z toho, jako to bude lehké nebo složité pohybovat se po nějaké lokaci. Už dříve řekli, že by stále chtěli hráčům nabízet pohodlné možnosti cestování, aniž by minimalizovali vliv na objevování zón. Stále přijímáme váš konstruktivní feedback k těmto plánům. Tyto věci budeme zlepšovat už v betě (až se objeví), ale i v plné verzi hry budeme sledovat, jak se hráči pohybují a jak interagují. Chtěli jsme tedy připomenout, že jsme rádi za váš konstruktivní feedback - zbožňujeme ho - a říci, že naším cílem není, aby vám to trvalo déle dostat se ze zóny do zóny. Nechceme, aby to pro vás bylo nepohodlné, ani nechceme, aby vám hra žrala čas, chceme zajistit, abyste se mohli dostat tam, kam míříte, co nejpohodlněji to půjde. Už jsme to říkali na Blizzconu a pořád to platí. Ještě vás budeme o vývoji informovat.



Naposledy upravil/a Astra 15.03.2014 v 10:08:03.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Honza4545 14.03.2014 15:39

Beeda2004
ve wotlk slo litat od 76 nebo 78 protoze ve stormpeaks bylo potreba litani aby sly delat questy ale castecne to bylo vyreseny tim ze ste si ve storm peaks mohly pronajmout 60% litaka zadarmo ale fungoval jen storm peaks a ice crown lokaci
Na wotlku šlo létat od levelu 78 kvůli storm peaks.

14.03.2014 15:14

MrPendou: proto hraju za rogunu vsechno co se da obejit to obejdu:-)

MrPendou 14.03.2014 14:38

Ja bych litání taky uvital až pozděj v datadisku .. přece jenom když člověk jezdi na mountovi neni to takove snadne když děláte q a přeletite si .. než aby jste se prosekali hromadou NPC ..

Wrent 14.03.2014 14:16

ZaraCON
Na Blizzconu pokud se nemýlím říkali, že se létání dočkáme až na patchi 6.1
díky, doplněno, ono teď k tomu žádné přesné vyjádření nedali .

Muradin 14.03.2014 14:13

To létání já nevím je zase takové divné když si všude můžu doletět. Navíc když ve WoD bude prý dynamičtější svět tak by to bylo takové dobré, stejně líták doletí skoro všude. Na druhou stranu svět se pak může udělat lepší ,protože můžou udělat místa kam se bez lítáka nedostanem ,ale jinak chápu ,že by to lidem začalo bavit. Ale bez lítání to bylo takové poctivější.

ZaraCON 14.03.2014 14:09

Na Blizzconu pokud se nemýlím říkali, že se létání dočkáme až na patchi 6.1

14.03.2014 13:51

ve wotlk slo litat od 76 nebo 78 protoze ve stormpeaks bylo potreba litani aby sly delat questy ale castecne to bylo vyreseny tim ze ste si ve storm peaks mohly pronajmout 60% litaka zadarmo ale fungoval jen storm peaks a ice crown lokaci

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet