Nejlepší videa z WoW #1

Po delší odmlce se vracím, a abych vám vynahradil moji absenci, rozhodl jsem se začít pravidelně vydávat video sérii, která se bude věnovat tomu nejlepšímu, co se WoW video scény týče. Dnes bych tento díl zahájil poměrně čerstvým rekordem ve světě World of Warcraft. Přeji příjemnou zábavu. V datadisku Mist of Pandaria přišla do hry zajímavá mechanika. Řeč je samozřejmě o Proving grounds. Standardně zde můžete získat achievement za absolvování úrovně Bronze, Silver, Gold. Pro ty šikovnější je tu i úroveň Endless. Při pokoření získáte achievement buď za přežití 10 vln, a nebo, pokud jste vskutku mistři ve svém oboru, ocenění (achiev + titul) za 30 vln. V tuto chvíli disponuje tímto titulem cca 1% hráčů. Rád bych vám zde dnes ukázal, jak to vypadá, když přežijete ne 30, ale 138 vln! Zároveň by se mělo jednat o nový světový rekord. Napište mi do komentářů, která videa by se podle vás zde měla rozhodně objevit.

Naposledy upravil/a Astra 15.07.2014 v 21:27:17.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sir Finley Mrrgglton 17.07.2014 11:51

Jj súhlasím s What would Warchief Garrosh do

Metiu 17.07.2014 01:09

Ja som skusal za huntera tankovanie a healovanie - ale nedostal som sa ani cez to najslabise, ale rad by som to dal. Mozno by aj s toho mohol byt rekord. To healovanie a tankovanie som prehral myslim nejako na 6 vlne s 8

Muradin 16.07.2014 23:31

No není moc dobrý nápad to psát se jelikož se na to lidi hned kouknou, ale nevadí Všichni určitě ne. Docela mě pobavilo video Wrath of the Gnoll King a pak by to taky neměla chybět píseň What would Warchief Garrosh, která je parodií písně ze South Parku What Would Brian Boitano Do.

Sir Finley Mrrgglton 16.07.2014 11:54

Na začiatok dobrý výber songu: Wave after Wave

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet