Noblegarden 2018

  Noblegarden    event    holiday   

Velikonoce v našem kraji již proběhly a tak je načase si tento svátek užít i ve hře a to pod názvem Noblegarden. Stejně jako každý rok, i letos budete sbírat čokoládová vajíčka, za které si budete moci pořídit plno věcí.

 

Blizzard zdroj

Noblegarden během 3.-10. dubna v plném proudu. Nasaďte zaječí ouška a vydejte se lovit čokoládová vejce, jezte plno sladkých dobrot, sbírejte hračky, pety a mnohem více. Noblegarden je oslavou jara, kterou už dlouhé roky slaví Aliance a nedávno jej přijala za své i Horda. Během tohoto svátku budete moci nalézt barevná vajíčka plná čokolády, zlaťáků a různých pokladů!

 

Kdy: 3.-10. dubna

Kde: V Azure Watch, Dolanaaru, Goldshire, Kharanosu, Brillu, Razor Hillu, Bloodhoof Village, Falconwing Square nebo Shattrath City.

Měna: item #44791 používaná ke koupi mountů, petů a různých dalších odměn. Mohou být sbírány v lokacích uvedených výše.

 

Holiday aktivity

Daily questy

quest #13480 vám dá goldy a menší počet zkušeností a item #44792 výměnou za item #44806y.

QOLP6U2HJI881458921755944.jpg

Sbírání vajíček

Vejce můžete najít velmi dobře schované v Azure Watch, Dolanaaru, Goldshire, Kharanosu, Brillu, Razor Hillu, Bloodhoof Village, Falconwing Square nebo Shattrath City. Abyste je získávali rychleji, můžete si pořídit item #45067, který zvýší vaši rychlost. Vejce většinou obsahují deliátní čokoládu, kterou můžete jíst nebo ji vyměnit s obchodníky za kostýmy, pety, hračky nebo mounty. Samotná vejce tyto předměty mohou obsahovat také.

 

Zde je seznam předmětů, které můžete najít v item #45072 nebo je zakoupit od obchodníků výměnou za item #44791:

Achievementy

Dokončením 8 Noblegarden achievementů získáte titul "the Noble" a také se započítává do meta-achievementu achievement #2144.

 

Tak hodně štěstí a zábavy při sběru vajíček!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet