Nové fotky z Warcraft filmu

http://media.wowfan.cz/warcraftfilm
Už za necelý týden začne Blizzcon, kde by měli tvůrci chystaného Warcraft filmu prozradit spoustu nových informací a snad i konečně veřejně odhalit dlouho očekávaný trailer. Avšak do té chvíle si můžete zkrátit čekání novou várkou obrázků. Tentokrát se nejedná o žádné plakáty, ale rovnou o tři fotografie, které představují některé z hlavních hrdinů v akci. A aby to nebylo příliš jednostranné, dostalo se na oba dva hlavní tábory. Na fotografiích můžete vidět, jak ve filmu budou vypadat jak lidé, které zde zastupuje sir Anduin Lothar v podání Travise Fimmela, tak i orkové. Ty zde můžeme vidět rovnou dva – Durotana (Toby Kebbell) a Orgrima (Robert Kazinsky). Takže pokud se někdo bál, jak si tvůrci poradili s vizuální stránkou filmu, snad ho tyto fotografie přesvědčí, že si na snímku všichni dali opravdu záležet.


Naposledy upravil/a Bellatrix 01.11.2015 v 22:32:31.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Serwak
Václav Vežranovský

Serwak je autorem 75 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

02.11.2015 01:37

Ferion:ja ymslim ze to je celkem jedno jestli to bude zkopirovanej nebo pozemnenej pribeh je to jen pocitacova hra ktera existuje 17 let a vetsina pribehu neni ani z polovice tak stara,a za dalsich 15 let uz ani vetsina nebude vedet ze nejaky wowko bylo

Ferion 02.11.2015 01:29

tohle mi fakt dost zavání tím novým stylem blizzardu... rejpem se v minulosti, ale tohle tam není cool.... tak to pozměníme.... až se hráči budou ptát, řeknem:hold co se dá dělat, alternativní realita a to mě neskutečně se*e! létající Dalaran byl těžko stravitelnej ale budiž, ale jestli tohle bude Karazhan? To už to rovnou můžou zakončit naprosto epickým soubojem Durotana a Lothara na střeše/v interieéru hradu v SW za zvuku Duel of fates od Johna Williamse... jako já si Karazhan prostě představuju hlavně z tý in-game stránky, kde je to prostě věž, ne moc vyšperkovaná, pár budov okolo, mrtvá vegetace a věž jako taková lokalizovaná v průsmyku, ze kterýho to tajemno úplně kape, tamto se už sakra vymyká a já se modlím, aby to celý dopadlo nějak smysluplně.. ikdyž asi toho chci moc, po wodku rozhodně :/

Mordecay 01.11.2015 19:53

onlysvejk
Už nyní je člověk dost zklamaný tím jaké změny museli udělat v lore kvůli normálním lidem.
Jaké zmeny? Lore sa predsa nemení Je možné, že je to Karazhan - http://www.warcraft-themovie.com/wp-content/uploads/2015/07/warcraft-movie-queens-blade.jpg

Mopedko 01.11.2015 16:36

Už nyní je člověk dost zklamaný tím jaké změny museli udělat v lore kvůli normálním lidem. Ale i tak nepochybuji že to bude epická podívaná No uvidíme.

Cranius 01.11.2015 15:32

Karazhan bych vyloučil, je videt, že je to špíš nějaké město. A i když jsou u dalaranu hory, myslím že takhle moc by se od herní předlohy nevzdálili. Tipoval bych, že je to něco nového nebo mě napad Alterac, z jižní části eastern kingdoms mi nic nenapada.

Muradin 01.11.2015 13:13

Draculla
tá budova je podľa redditu Karazhan, alebo časť Dalaranu.
To mě samozřejmě napadlo jako první, ale ani jako jedno z toho to nevypadá. Osobně bych spíš řekl, že z těch dvou je to Dalaran, ale ten by ve filmu měl být ve vzduchu tak nevím. A jako Karazhan by to bylo docela zklamání.

Draculla 01.11.2015 12:25

Muradin
A co je sakra tohle a budovu? Jinak je to parádní. Ty vlci jsou krásní. Větší než jsem čekal, ale tak musí unést orka no.
tá budova je podľa redditu Karazhan, alebo časť Dalaranu.

Muradin 01.11.2015 12:20

Jikonekt
2 Muradin: Tyve chlape a kde na tom zaberu vidis jako snich? O :_)
No jo možná jsem si to až tak dobře neprohlídl Trochu to tak vypadá a možná bych to ještě nevylučoval, ale i kdyby tak v uniklých záběrech byl záběr na ledovec a jak k němu běží orkové. Tak nevím.
Cecil
http://i.imgur.com/YdYz5pY.jpg
A co je sakra tohle a budovu? Jinak je to parádní. Ty vlci jsou krásní. Větší než jsem čekal, ale tak musí unést orka no.

Jikonekt 01.11.2015 10:38

2 Muradin: Tyve chlape a kde na tom zaberu vidis jako snich? O :_)

Cecil 01.11.2015 01:11

Další leaknutá fota, pravděpodobně z traileru... Lehce spoileroidní, pro dokonalý požitek doporučuji počkat si na trailer. http://imgur.com/a/wyugihttp://i.imgur.com/YdYz5pY.jpg

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet