Novinky a změny v legendárkách v patchi 7.2

  patch 7.2    PTR    legendárky   

 

Na PTR brzy nastanou změny v legendárních předmětech, a sice, že některým z těch starších budou změněny efekty. Dále se malinko změní systém Bad Luck Protection a výběr legendárek, které by vám měly padnout v rámci slotů. A v neposlední řadě bude představena novinka, která trochu otřese celým systémem, ale i aukcí – budeme mít možnost legendárky i craftit!

 

Změny ve starších legendárkách

 

Některé class legendárky, jež procovaly, dostaly pár změn. Ke všemu, level požadavek k legendárkám byl snížen na 101.

 

Mage

 

  • item #132442 - Pokud vaše mana spadla pod 40 %, byla její regenerace zvýšena o 10 % na 15 sekund. Pokaždé, když vaše Arcane Missiles zasáhnou cíl, je poškození příštího Mark of Aluneth zvýšeno o 1 %. Tento efekt se sčítá.
  • item #132410 - Váš Time Warp vám nezpůsobí Temporal Displacement a není jím ani podobnými efekty postižen. Time Warp na vás bude aplikován na 25 sekund, pokud jste postiženi Temporal Displacement nebo podobnými efekty.

 

Monk

 

  • item #137097 - Trvání Serenity / Storm, Earth, and Fire je prodlouženo o 0,4 sekundy pokaždé, když použijete Chi kouzlo / o 0,6 sekund za každé použité Chi.

 

Warlock

 

  • item #132378 - Corruption zpomalí váš cíl o 60 % a uděluje o 15 % větší poškození.

 

Targeting legendárek

 

Budeme mít možnost si pořídit "slotové tokeny", které budou mít malou šanci, že budou obsahovat legendárku právě na daný slot.

 

  • Těmto itemům se bude říkat Relinquished (slotové) a budou dostupné za Nethershardy na Broken Shore. Zkrátka se bude jednat o itemy na daný slot ve vašem gearu, ze kterého vám padne předmět právě na daný slot. Např. když si koupíte Relinquished headku, očekávejte, že vám z něj padne headka jistého item levelu.
  • Nethershardy bude možné získat za mnoho činností na Broken Shore, včetně Sentinax Beacon eventů.
  • Výběr legendárky se nyní bude určovat prostřednictvím těchto prodejných itemů, které budou mít velmi malou šanci na to, že budou obsahovat legendárku. Přestože bude technicky možné takto legendárku získat, je stále větší pravděpodobnost, že legendárku obdržíte běžnějšími postupy.
Blizzard zdroj

Budete svědky návratu npc #54441a na Broken Shore, kde znovu bude prodávat tokeny, které bude možné vyměnit za gear. Ještě na těchto itemech musíme trochu zapracovat, než budou pořádně připraveny k testování, ale chtěli jsme vnést trochu světla na to, co od nich lze očekávat:

 

Dauntless tokeny jsou podobné gear tokenům, které byly dostupné na Timeless Isle nebo v Tanaan Jungle v předešlých expanzích a mají také stejný záměr: dostatečně si vygearovat nové postavy či alty. V Legion jsme tento koncept rozšířili s Relinquished tokeny. Ty vás odmění gearem s vyšším item levelem než za Dauntless tokeny a někdy místo toho obdržíte kus dungeon, raid nebo PvP gearu. Náš hlavní účel je, abyste zaplnili ta "slabší místa" v gearu vaší postavy a za výjimečných okolností je v těchto slotech nahradili dokonce i legendárkou podle vaší loot specializace. Bude to velmi neobvyklé a nejrychlejší / nejspolehlivější způsob, jak získat legendárku bude prostřednictvím jiného contentu, ale pokud máte vyhlídnutou jednu konkrétní, můžete své Nethershardy využít ke koupi těchto tokenů.

 

Všimněte si, že momentální cena těchto itemů zatím nebyla pevně stanovena a jejich content zatím není bez bugů, ale doufáme, že během týdne budou připraveny k testování.

 

Také můžete zaznamenat, že řádek "Může obsahovat legendární předmět." (pozn. redakce - “May contain a Legendary item”) byl odstraněn z tooltipů těchto tokenů. Jedná se pouze o změnu v tooltipu, současná šance k získání legendárky se nemění. Je to kvůli tomu, abychom předešli omylům, zejména u hráčů, kteří pravidelně nesledují novinky na fórech či fan stránkách. Realisticky, item za tyto tokeny může být jakýkoli z Broken Isles, tudíž jsme nepovažovali za důležité v tooltipu specificky zvýrazňovat legendárky.

 

Bad Luck Protection 

 

V nadcházejícím patchi se trochu změní i systém RNG k samotnému získání legendárek. Osobně musím říct, že si dost přilepšíme, obzvláště my, kdo legendárku potřebujeme jako prase drbání. Jakto? Jedná se o tyto změny:

 

  • Bad Luck Protection se nyní bude odvíjet od vaší specializace, ne classy. 
  • V 7.2, například, když budete mít jako shaman 3 legendárky na Elemental spec a změníte si loot specializaci třeba na Restoration, hra se k vám bude chovat, jakobyste neměli žádnou legendárku.
  • Pokud ale budete mít 3 legendárky na Elemental a jednu legendárku společnou pro všechny classy (nespecifikovanou pro classy - např. item #132452), hra se k vám bude chovat (i přes změněnou loot specializaci), jako byste měli jednu legendárku a podle toho přiřadí vaši šanci získat další.

 

Craftění legendárek

 

Velkou novinkou v patchi 7.2 je jistě nová možnost legendárky i craftit! Tudíž vy, co umíte Tailoring, Leatherworking a Blacksmithing, se máte na co těšit! Cesta k jejich vycraftění ovšem nebude až taková procházka růžovým sadem a budete muset oplývat trpělivostí, ale bude to stát za to. Zmínil jsem, že budou BoE, tedy že bude možné je prodat? Ačkoliv každá obsadí jiný slot ve vašem gearu, jejich procování nijak neovlivní spelly či talenty vaší classy, bude se jednat o takové ty "obecné procy".

 

 

Jak jsem psal, nebude to jen tak. Budete muset obstarat speciální reagenty a projít několika quest liniemi. Počáteční quest, zdá se, je pro všechny výše zmíněné profese stejný, a sice Fashion History and a Philosophy of Style.

 

Tailoring

 

 

Leatherworking (zde se bude jednat o 2 recepty)

 

Blacksmithing

 

 

Potřebné materiály k jednotlivým legendárkám

 

Je tu i menší zajímavost u The Sentinel's Eternal Refuge a Vigilance Perch. Při dosažení 5 stacků jednotlivých proců se proměníte v bludičku / sovu a budete moci i na pár okamžiků létat!

 

                  


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Cufsator 10.03.2017 12:20

výborne!

Vatt'ghern 09.03.2017 08:05

Jeden dotaz proč jsou to legendy a ne epicky? (Jsem asi staromódní)

Vatt'ghern 09.03.2017 08:57

S tímto přístupem můžou rovnou vytvořit kategorii která bude ještě nad "legendary"

hohuhe 09.03.2017 12:39

V minulosti bolo nosenie legendarky vysadou len pre par vyvolenych, ktori sa hre viac venovali a drop (zlozenie) trvalo niekolko mesiacov. Dnes ju uz mna ktokolvek

Romik 11.03.2017 11:47

Diablo 3 prichazi

barrny 09.03.2017 07:42

Crafteni legendarek je dle mého již za pomyslnou hranicí, slovo legendarka pomalu začíná mít ve wowku stejný rozměr jako v diablu

hohuhe 08.03.2017 23:24

Kraftenie legendariek aj tak sa da.
Legendarky pribudaju ako huby po dazdi, uvazuje blizz nad tym ze by charajter mohol mat oblecene viac ako 2 ?

09.03.2017 07:29

Psali ze v7.2 rozhodne ne. Ani si nemyslim ze ze je to dobrej napad, spis bych to jeste upravil ze by clovek mohl mit jednu utocnou (ciste co je pro classu) a jednu utility (sephuz a podobne univerzal).

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet