Novinky z Comic-Conu

//pic/uploaded/comiccon2013
Comic-Con v San Diegu je už za námi a my pro vás máme několik informací, které byly v souvislosti s Blizzardem a jeho hrami vyřčeny. Začneme rozšiřováním sortimentu figurek a knih ze světů Warcraftu, Starcraftu a Diabla. Firma Sideshow Collectibles, která mají na kontě například i figurku Arthase, odhalila několik nových sběratelských kousků. Stracraft bude zastupovat Kerriganová - Queen of Blades a Jim Raynor. Figurka Kerriganová byla navržená Markem Newmanem a Rayem Villafanem a prozatím jsou zvažovány dvě verze této sošky. Buď Infested Queen of Blades, a nebo Primal Kerrigan z Heart of the Swarm. Ale jedna věc je jistá. A to velikost této figurky, která bude stejně vysoká jako ta Arthasova. Figurka Raynora bude sice o něco menší, ale zato se toho o ní ví víc. Raynorova postavička bude plně pohyblivá a bude mít na sobě brnění podsvícené LED diodami, které budou dotvářet celkový dojem z figurky.
Za World of Warcraft se na trhu objeví hrozivý, ale zároveň také majestátní Deathwing. Na Comic-Conu však bohužel byla představena jen jedna z prvních verzí v šedé barvě, která má k finální podobě ještě hodně daleko.
A za Diablo se přehlídky zúčastnil samotný Diablo, jenž sice nebyl čerstvě oznámen, ale zato na něm byly demonstrovány pokroky při jeho tvorbě, včetně LED diod, které v jeho očích odráží plameny ze samého středu pekla.
Další firmou, od které jsme mohli na Comic-Conu vidět nové figurky, byla Funko, jenž kromě exkluzivní vinylové figurky Illidana, která se dala v omezeném počtu koupit pouze v San Diegu, oznámila celou novou sérii postaviček inspirovaných postavami z her od Blizzardu. U většiny figurek se sice jednalo ještě o prototyp bez barev, ale bylo oznámeno, že se začnou prodávat už letos v září.
Insight Editions oznámila sérii nových poznámkových bloků s logy Aliance a Hordy nebo například s postavami z WoW a Diabla: Sindragosou, Tyraelem a Diablem.
A teď to zajímavější. Blizzard plánuje vydat knížku pro děti ze světa World of Warcraft a prý nebude jediná. Bude se jmenovat Snow Fight a jestli si myslíte, že za ní stojí nějací externí spolupracovníci firmy, jste na omylu. S nápadem přišel samotný viceprezident Chris Metzen, který se ujal i jejího psaní a na pomoc si přizval ilustrátora Weie Wanga. Ostatně nebude to první Metzenův pokus o psaní. V minulosti napsal elektronickou knihu Of Blood and Honor a taky spolupracuje na scénáři k chytanému Warcraft filmu. Dle svých slov Metzena k tomuto nápadu přivedl zájem jeho malých dětí o osudy postav a příběhy ze světa Warcraftu a navíc si myslí, že by menší kniha pro děti mohla být příjemným zpestřením a odlehčením vážnějších produktů, které se tradičně na hru vážou. Snow Fight by si měl odbýt svou premiéru již na letošním Blizzconu.
Co říkáte na nové produkty ze světa World of Warcraft a máte v plánu si nějaké pořídit?

Naposledy upravil/a Astra 31.07.2013 v 19:47:47.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Esperanta 29.07.2013 10:53

Jsem zvědavá jak kniha dopadne... a že bych si zkusila konečně nějakou figurku udělat z té Sculpey? O_o

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet