Novinky z fóra

/pic/news/wowfan-news5
Dlouho jsem nenapsal novinky z fóra, které jsme s Bartyxem udělali. Proto bych to měl napravit a napsat o nějakých zajímavých tématech, anketách, atd.

Technická & týmová část

- Přešli jsme na vBulletin 4! I když je to starší, tak mnoho z Vás to nemuselo ani zaregistrovat. Po delším čase na volně stažitelných fórech jsme se rozhodli věřit opravdovým profesionálům a zakoupit vBulletin. S tím také souvisí články jako Systém reputace na novém fóru a Nové fórum - tipy, návody, aj. - Fórum podporuje Tapatalk. Program, který umožňuje lepší zobrazování fóra. vBulletin není jediným systémem, který tuto funkci podporuje. Pokud tedy navštěvujete jiná fóra, můžete vyzkoušet i to naše s Tapatalkem. - Stále hledáme lidi do týmu WoWFan.cz. Momentálně hledáme jednoho až dva moderátory, kteří by dokázali radit uživatelům, udělat nějaké návody a vypořádat se se spamem. Pokud máte raději něco 'lehčího', mohlo by Vás zajímat to, že hledáme také Class Leadery, kteří znají a ovládají svou classu a mají čas radit jiným. - Pokud někomu chybí Shoutbox na webu, nemusí smutnit. Spustili jsme jiný na fóru.

Nové nebo aktualizované sekce

- Sekce Poradna byla otevřena i pro neregistrované uživatele. Chceme tím docílit větší využívanosti fóra. Proto neváhejte, pokud máte nějaký problém. - Zcela nová sekce Příručky pro Vás připravila několik návodů pro classy, některé možnosti na Battle.netu nebo o taktiky v psané podobě.

Zajímavá témata

- Šifrování textu mezi Hordou a Alliancí. - Jak interface změnil hru. - Co všechno Blizzard okopíroval. - Dosavadní vývoj konfliktu Horda vs. Aliance. - Poradce při potížích s patchem 4.0.6. - Anketa: Tier 11 anketa. - Anketa: PVP Sets 10 season.

Naposledy upravil/a Astra 01.04.2011 v 13:13:42.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet