Nový redaktor, příprava na změny

Zdravím všechny naštěvovatele, já jsem Matty a budem se spolu ode dneška setkávat mnohem častěji. Ptáte se proč? Dobrá otázka, dnes totiž začnu působit na pár dní jako redaktor, po dobu, než se rozkoukám. Pak plánujeme společne s Al-ADAMEM, že on se přesune na pozici programátora a já se zase přesunu na pozici jeho. Jsem totiž bývalý šéfredaktor jednoho konkurenčního webu.

A co ta příprava na změny? S novým šéfredaktorem se budem pomalu ale jistě měnit tvář webu. Al-ADAM na to teď už nebude sám, takže nápady by se měly minimálně zdvojnásobit. Tímto vás žádám, abyste nám napsali všechny vaše zajímavé nápady na fórum, může to být jak ohledně webu, tak především ohledně obsahu.

Tak to je ode mě pro úvod vše a doufám, že chystané změny uvítáte.

Al-ADAM dodává: Není to úplně přesně tak, jak Matty říká. V zásadě je to správně, ale jsou tam jisté nesrovnalosti v těch funkcích. Pokud shledám Mattyho výkoným atp., předám mu nejspíš jakousi funkci šéfredaktora, se kterou už má zkušenosti i z jiného webu. Já i nadále zůstanu administrátorem, ale budu mnohem víc svého času orientovat na programování nového redakčního systému. Určitě nezapomeňte psát své návrhy na fórum, ale i bez nich toho plánujeme hodně. Jestli si na něco ještě vzpomenu, dodám to později. Video z FF jen tak nebude, je to velké a já se ještě nedostal k jeho sestříhání. Pokud bych měl říct nějaké datum, tak možná do měsíce...
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet