Official Videos


/pic/uploaded/official

Přehled videí v této kategorii

  • World of Warcraft Valentine's Day Commercial
  • Hellfire Citadel Gameplay Trailer
  • (G)News From Outland: Crisis at Da Portal!
  • Black Temple Gameplay Trailer
  • I am Murloc!
  • Wrath of the Lich King Trailer
  • Lament of the Highborne
  • Brewfest
  • The Gods of Zul'Aman: Patch 2.3 Trailer
  • Fury of the Sunwell: Patch 2.4 Trailer
  • The Wrath Gate
  • Ulduar
  • Secrets of Ulduar
  • Call of the Crusade
  • Cataclysm
  • Fall of the Lich King
  • The Lich King death
  • [odstavec]

    World of Warcraft Valentine's Day Commercial



    Máte ve hře nějakou přítelkyni a nevíte čím ji na sv. Valentýna udělat radost? Pokud ne, tato reklama je přesně pro vás!

    (14. únor 2007)


    Hellfire Citadel Gameplay Trailer



    Ve zatraceném světě Outland, v samotném srdci Hellfire Peninsula stojí Hellfire Citadel, skoro nezničitelná pevnost, která sloužila jako zádkladna orků během První i Druhé války. Po celá léta byla tato monstrózní tvrz opuštěná, ale nyní se zde usadili nebezpeční fel orkové, kteří si z Hellfire Citadel udělali svůj nový domov. I když je původ tohoto mimořádně nebezpečnéhu druhu záhadou, je znepokojující, že je jejich počet tak vysoký.

    (13. březen 2007)


    (G)News From Outland: Crisis at Da Portal!



    Novináři z Gnomeregan Gnews Gnetwork neúnavně pátrají po celém Azerothu i Outlandu, aby vám mohli oznámit ty nejdůležitější novinky z World of Warcraft. Tentokrát se zaměřili na nepřístojnosti, které se odehrávají na nějakém místě zvaném "Outland". Připojte se k neohroženým reportérům z GGG a vyšetřete spolu s nimi, proč neustále probíhá bitva u Dark Portálu, záhadné vyčerpání Zangarmarshe nebo zdroj zápachu pocházejícího z Shattrath's Lower City.

    (19. duben 2007)


    Black Temple Gameplay Trailer



    Karaborský chrám byl sídlem draeneiských kněží, až do doby než ho vyplenili orkové. Poté se zde usadila Stínová rada a chrám dostal nový název, Black Temple. Když Aliance po Druhé válce zaútočila na Outland, Ner'zhul otevřel několik portálů, aby mohl v klidu utéct. Otevření portálů však Outland roztrhalo. Poté se pit lord Magtheridon stanovil jeho králem a Black Temple si zvolil za své sídlo. Vydrželo mu tu až do příchodu Illidana, který chrám zabral pro sebe a nyní čeká na všechny dobrodruhy, kterí se mu odváží postavit.

    (14. květen 2007)


    I am Murloc!



    Tento hit nahrála skupina dnes známá pod názvem Level 80 Elite Tauren Chieftain (L80ETC) k příležitosti BlizzConu v roce 2007. Je to teprve jejich druhá písnička a zpívá se v ní o všemi obdivovaných vodních stvořeních, kterým říkáme murloci.

    Text písně
    SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

    (16. červenec 2007)


    Wrath of the Lich King Trailer



    S otevřením Dark Portálu, a znovu obnovením války proti Plamenné Legii azerotští hrdinové skoro zapomněli na zamrzlé pustiny Northrendu a prastaré zlo, které tam na ně číhá. Avšak toto starobylé zlo ani v nejmenším nazapomnělo na Azeroth...

    (3. srpen 2007)


    Lament of the Highborne



    Přesný původ "Lament of the Highborne" byl již dávno zapomenut, ale před Válkou Prastarách tato píseň sloužila k uctění padlých a vzdávala hold jejich statečnosti. O mnoho tisíc let později, ji skoro nezměněnou začali používat vysocí elfové z Quel'Thalasu po Trolích válkách. I zde nakonec elfové zvítězili, ale než se přes Lordaeron ve Třetí válce přehnala vlna nemrtvých pod vedením Krále Lichů, kteří v zápětí zaútočili i na zěmě elfů, mysleli si, že to tak i zůstane. Elfy stihl krutý osud a mnoho z nich se po smrti nedoprovolně připojilo k Pohromě. I nejstatečnější a zároveň poslední elfí obránkyně, Sylvanas Windrunner zemřela, ale to nebylo to nejhorší, Král Lichů ji přeměnil na Banshee. Když však jeho moc zakolísala, spolu s dalšímu nemrtvými se od něj odtrhla a stala se královnou nemrtvých rebelů, kteří si říkají Opuštění. I když je její srdce plné hořkosti, nemůže zapomenout na lidi, které kdysi milovala a na království, za které padla.

    Text písně
    SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

    (13. září 2007)


    Brewfest



    Jeden z mála svátků, které slaví Aliance i Horda, Brewfest! Je načase užít si plody slizně; sýry, preclíky a hlavně chlast! Užijeme si každoroční souboj konkurenčních pivovarů Thunderbrew, Barleybrew, a Ogres, které se sešli venku před hlavními městy, aby mohli soutěžit mezi sebou o to, které pivo či medovina je lepší než to konkurenční. Nyní jen stačí pohodlně se usadit a začít ochutnávat to nejlepěší co můžou azerotské pivovary nabídnout.

    (2. říjen 2007)


    The Gods of Zul'Aman: Patch 2.3 Trailer



    Toto video nás připraví na příchod patche 2.3 a mimojiné v něm uvidíme finální bitvu mezi aliancí tvořené vysokými elfy a lidmi, kteří bojují s troly. Více se můžete dozvědět v příběhu Vengeance for Zul'jin.

    Vengeance for Zul'jin

    (13. listopad 2007)


    Fury of the Sunwell: Patch 2.4 Trailer



    Toto video nás připraví na příchod patche 2.4 a mimojiné v něm uvidíme útok Pohromy pod vedením Krále Lichů na Sluneční studnu, zrod krvavých elfů a obsazení studny Plamennou Legií. Více se můžete dozvědět v příběhu Sunwell Plateau.

    Sunwell Plateau

    (18. březen 2008)


    The Wrath Gate



    V tomto videu uvidíte bitvu u The Wrath Gate, ve které spojili své síly lidé pod vedením Bolvara Fordragona a orkové, které vedl Saurfang junior proti přisluhovačům Krále Lichů a jemu samotnému. Tato bitva je plná zvratů a pokud vás zajímá co se tam odehrálo, přečtěte si povídku Glory.

    Glory

    (12. prosinec 2008)


    Ulduar



    Toto video vám představí a zároveň vás naláká na na nový dungeon, Ulduar. Ulduar je staré titánské město s vězením, ve kterém sídlí prastaré, ale pořád nebezpečné zlo.

    (25. únor 2009)


    Secrets of Ulduar



    Pro tisíciletí zůstal Ulduar netknutý smrtelníky, daleko od středu jejich zájmů a sporů. Přesto se však díky jeho nedávného objevu vyrojilo mnoho otázek. K čemu vůbec sloužil, kdo tam žil a proč se na něj zapomnělo? Jedni si mysleli, že toto město mělo vzdávat hold jeho stavitelům, jiní se domnívali, že jeho komnaty jsou plné pokladů, nebo dokonce nějakých mocných titánských artefaktů, ale žádný z nich, nevěděl, jak se mýlili.

    (13. duben 2009)


    Call of the Crusade



    Od otevření Argent Tournament v severovýchodním Icecrownu, se zde sbíhají všechni dobrodruzi z celého Azerothu, aby mohli prokázat svou statečnost v samotném srtdci území Krále Lichů. Pod bouřkovými mraky se všichni účastníci cvičili v boji, aby mohli v turnajích získt titul šampióna. Nebylo to ovšem to jediné, co na ně tady čekalo, všichni hrdinové zde museli čelit největší výzvě ze všech, Crusaders' Coliseum. Šampióni Hordy a Aliance zde čelili zuřivým bestiím, obávaným prisluhovačům Pohromy a mnohým jiným. Jen někteří toto přežijí, ale organizace Argent Crusade je přesvědčena, že se zde oddělí zrno od plev a ti, co přežijí, budou připraveni propojit se k boji proti samotnému Králi Lichů.

    (4. srpen 2009)


    Cataclysm



    Ukryt na odlehlém útočišti, čekal pomatený dračí aspekt Deathwing na dobu, kdy se jeho rány z poslední bitvy s Azerothem zahojí a on bude moci znovu povstat a celý svět zalít ohněm. Brzy dojde k návratu Deathwinga Ničitele na Azeroth, který způsobí mnoho přírodních katastrof, kreré které se budou táhnout napříč kontinenty. Horda a Aliance se náhle ocitnou v epicentu dění a Azeroth bude svědkem přerozdělování moci, bojů mezi elementály a vziku nových hrdinů, kteří povstanou, aby mohli chránit už tak zničený svět a zabránit naprosté devastaci.

    (21. srpen 2009)


    Fall of the Lich King



    V patchi 3.3 se konežně otevírají dveře Icecrown Citadel a nejmocnější hrdinové Aliance a Hordy mohou vstoupit, aby nakonec mohli čelit i samotnému vládci Pohromy Králi Lichů, Arthasovi. Avšak Král Lichů se porazit jen tak nenechá a sami záhy zjistíte, že nebude tak jednoduché zasadit mu poslední ránu a zničit tím jeho ledové království. Cena za vítězství se každým dnem zvyšuje, tak neotálejte a ukončete tyranii Krále Lichů!

    (8. prosinec 2009)


    The Lich King death



    V tomto videu uvidíte věc, na kterou jste již dlouho čekali. Tou věcí není nic jihého než smrt Krále Lichů - Arthase a vzestup nového vládce Pohromy Bolvara Fordragona.

    (únor 2010)


    Jestli si chcete tato videa stáhnout, můžete tak učinit na oficiálních stánkách.
    Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

    Serwak
    Václav Vežranovský

    Serwak je autorem 75 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

    Diskuze

    Wrent 12.06.2011 21:13

    Nikde na kanálu to nemáme, ale našel jsem pro tebe alespoň něco: [url]http://www.youtube.com/watch?v=G9PyFSGA96I&t=13m05s[/url] a pokračování http://www.youtube.com/watch?v=DFEnzsW6VJ0

    HadesIII 12.06.2011 18:47

    Zdravím :-) Jen chci upozornit, že video The Lich King Death už není aktuální :-) Docela mě to mrzí, protože jsem zrovna na YouTube nemohl narazit na dobrý překlad...

    Divinespite 30.03.2011 21:20

    mám problém jak jsou oficiální stránky wowka a jak je v mediích videa ...tak me to nejede kdyz na nejake kliknu tak se nacita nacita a nacita cele hodiny

    Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
    Přihlásit se
    nebo
    Zaregistrovat nový účet