Oprava bugnutých Mythic Keystone a Mythic Cache

  hotfix    mythic dungeon   

Věci spojené s Mythic dungeony se tento týden potýkaly s různými bugy. Jedním z nich se setkali hráči, kteří dokončili Mythic Keystone v posledním týdnu Legionu. Jejich Mythic Keystone truhly byly stále aktivní a navíc dávaly za odměnu gear s velkým item levelem. Blizzard si toho naštěstí brzy všiml a vše opravil.

 

Blizzard zdroj

Plně jsme identifikovali a zlikvidovali bug, který způsoboval, že někteří hráči nezamýšleně získali Mythic Cache odměnu. Pracujeme na tom, aby každý, kdo tyto odměny neprávem získal, o tyto předměty na svém charakteru přišel.

 

Dalším bugem ohledně Mythic dungeonů, se vázal k Mythic Keystone. Hráči, kteří dokončili Mythic Keystone dungeony též získávali příliš vysoké levely Mythic Keystonů. Tento problém byl též opraven a tak jediné, co musíte udělat, je klíč s vysokým levelem smazat a odchodit další Mythic dungeon. Ten by vám měl dát klíč s odpovídající obtížností.

 

Blizzard zdrojRychle jsme opravili problém, kdy někteří hráči získali až příliš vysoký level Mythic Keystone. Vymazáním klíče a odchozením dalšího Mythic dungeonu byste měli získat nový Mythic Keystone.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet