Patch 4.2 - Rage of the Firelands - Oficiální trailer česky

//pic/patch42/patch42logo

Oficiální trailer s českými titulky

Blizzard vydal oficiální trailer k patchi 4.2, o němž již víme, že ponese jméno Rage of the Firelands (pokud tedy trailer nějakou cestou neunikl neoficiálně, každopádně zpracováním jde rozhodně o oficiální dílko). Blizzard již dávno opustil pouhé "nudné prolétávání" nad nově přidaným obsahem a zvykl si, že nás pomocí traileru trochu navnadí na příběh patche. Ani teď tomu není jinak. Podívejte se na zoufajícího Thralla, kterému na jeho volání odpoví někdo úplně jiný, než čekal. Někdo s ohnivou tváří, jehož domovina je taktéž plná plamenů. To vše s českými titulky (pokud vám nepůjdou, klikněte na tlačítko CC).
Viděli jste někdy takto zdrceného Thralla?

Upozornění na převod Valor a Justice bodů

Blizzard vydal takové menší upozornění, pro všechny hráče, kteří mají větší množství Valor a Justice bodů. Určitě si ho přečtěte a včas udělejte příslušná opatření, ať toho po vydání patche 4.2 nelitujete.
Bashiok zdroj

S patchem 4.2 přijde také první převod Valor bodů na Justice Points. Všichni hráči účastnící se PvE jako jsou Heroic Dungeony a Raidy by měly své body chytře utratit ještě před vydáním patche. Po vydání patche budou všechny Valor body převedeny na Justice body až do maxima 4000 bodů, jakékoli body, které toto maximum přesáhnou budou převedeny na peníze - 47 stříbrných za bod. Všechny předchozí Tier 11 Valor předměty půjde koupit za Justice Poinst u Justice Point prodavačů, nové Tier 12 předměty půjde koupit u Valor prodavačů (samozřejmě za Valor body). Příklad: Mám 3300 Justice bodů a 1600 Valor bodů. Jakmile se přihlásím po vydání patche 4.2, uvidím, že moje Valory se převedly na Justice. V tu chvíli budu mít 4000 Justice bodů a 0 Valor bodů. 900 mých Valor bodů bylo nad maximem, takže se převedly na 423 gold (900x0,47). Maximum Justice bodů je 4000 a za Justice body půjde koupit Tier 11 gear, je tedy důležité před patchem utratit Valory, pokud by vás převod dostal přes 4000 a vy goldy nepotřebujete.

Update patch notes

Kromě toho všeho přibyl na PTR další build patche, který přinesl několik dalších změn v patch notes. Možná některé novinky uvítáte, jelikož se ale build objevil až teď, je docela záhodno předpokládat, že patch vejde až za 14 dní (28.6., u nás možná o den později)... Všechno jsou ale jen spekulace. Tentokrát už se neměnily žádné class mechaniky, pouze došlo k dalšímu nerfu například v Bastion of Twilight a k změnám v UI. Dobrá zpráva je, že bylo podstatně zvýšeno množství Valor bodů z Firelands a z nového bose v Baradin Hold. Novinky jsou opět označeny tagem (!).
>> Oficiální patch notes česky <<


Naposledy upravil/a Wrent 17.06.2011 v 11:41:27.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Mordecay 20.06.2011 21:18

Ramses
Lordareonem myslíš Tirisfal Glades???
Lordaeron je sever EK, okrem Quel´Thalasu.

Ramses 20.06.2011 20:28

Lordareonem myslíš Tirisfal Glades???

Mordecay 20.06.2011 20:07

Kul tiras je ostrovné kráľovstvo na západ od Lordaeronu pod vládou Proudemoorovcov. Tol Barad taktiež spadá pod Kul Tiras, resp. tieto ostrovy patria Tirasu.

Wrent 20.06.2011 19:14

jelikož nemáme nikdo ani tucha, co bude v patchi 4.3, tak nevím ... ale teď ti přijde Firelands, to musí zatím stačit

Ramses 20.06.2011 19:12

Ramses
plls co je Kul tiras - zatím sem o tom ani neslyšel ...D ale já se ptám v tomhle - budou nový zony nebo ne?????
v tomhle datadisku ...

Ramses 20.06.2011 19:11

Mordecay
Mali by sme sa vrátiť do (celého) Kezanu a pozrieť (snáď) do Kul Tirasu. Pevne dúfam, že urobia niečo aj so severom Lordaeronu.
plls co je Kul tiras - zatím sem o tom ani neslyšel ...
Wrent
to záleží na gametách, jestli je dominantní hnědá nebo zelená barva a také na tom, jaký genotip každý z těch orků má . To se nikde pokud vím nepíše... jinak bych ti to pravděpodobnostně možná i spočítal .Jde pravděpodobně o novou skladbu, která se bude vázat k Firelands lokaci i raidu...Hádám, že možná ano. A určitě v dalším datadisku... :P
D ale já se ptám v tomhle - budou nový zony nebo ne?????

Wrent 20.06.2011 10:56

Sriber
teď mě tak napadla otázka z genetiky - Thrall je zelený a Aggra hnědá -&gt; jakou barvu kůže by měli jejich děti ? vím, že se jedná o off topic, ale nemohl jsem si pomoct
to záleží na gametách, jestli je dominantní hnědá nebo zelená barva a také na tom, jaký genotip každý z těch orků má . To se nikde pokud vím nepíše... jinak bych ti to pravděpodobnostně možná i spočítal .
Gortak
neviete ako sa volá tá hudba, ktorá v tom trailery hrá?
Jde pravděpodobně o novou skladbu, která se bude vázat k Firelands lokaci i raidu...
Ramses
A jeste jedna technická přijdou ještě další zony ???
Hádám, že možná ano. A určitě v dalším datadisku... :P

Mordecay 19.06.2011 09:11

Ramses
A jeste jedna technická přijdou ještě další zony ???
Mali by sme sa vrátiť do (celého) Kezanu a pozrieť (snáď) do Kul Tirasu. Pevne dúfam, že urobia niečo aj so severom Lordaeronu.

Ramses 19.06.2011 00:54

A jeste jedna technická přijdou ještě další zony ???

Riko 19.06.2011 00:08

A dokonce ma pribyt nova serie ukolu. Uz se tesim.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet