Patch 4.3 Preview - End Time, Tier 13 Rogue

http://media.wowfan.cz/patch43/dungs/et/et-logo
End Time. Tak se bude jmenovat první dungeon, který navštívíte na cestě za porážkou Deathwinga. Vydáte se hluboko do budoucnosti, kde musíte zneškodnit anomálii, která vám brání v pokračování.
Ukázka: Aby vám mohl Nozdormu poskytnout schopnost cestování zpět v čase do bodu, než Malfurion Stormrage ukryje Dračí Duši před každým, kdo by vyhledával její moc, musíte se nejdříve vydat do vzdálené a pusté budoucnosti, abyste objevili anomálii bránící cestování do minulosti. Přicestujete do poněkud jiného Dragonblightu, krásný bílý sníh bude pryč, všude budou jen trosky dávných budov. Wyrmrest Temple stojící o samotě jako vzpomínka na Deathwingovo šílenství – co zbylo z jeho vyprahlých zbytků napíchnutých na vrcholu stavby.
>>Pokračovat na článek<<

Tier 13 pro Rogue!

http://media.wowfan.cz/patch43/tier13/rogue/rogue-logo
Blizzard právě odhalil podobu Tier 13 setu pro Rogue! Jako inspiraci si vzal od Batmana, no nevypadá to úžasně?!
Rogue – Blackfang Battleweave
Set s témou netopiera sa pre rogue zdá ako samozrejmosť, ale boli sme opatrní, aby sme sa vyhli očividnejším inšpiráciám. World of Warcraft robí často hravé odkazy na popkultúru , ale čo je dôležitejšie – obzvlášť v oblečení hráčov – aby to, čo vytvoríme, sedelo do nášho univerza. Rogue vyzerá dobre v tesne priliehajúcich maskách, golieroch a kapucniach skôr než vo vypracovaných obrnených helmách. Tiež pomáha posilniť dojem z jeho zakrádajúcej sa siluety, ak majú ramená zaoblený tvar... dokonca aj ak ten tvar má ostré detaily.
Tier sety dostupné pro Transmogrifikaci

Brewfest 2011

http://media.wowfan.cz/event/brewfest/brewfest_logo
Oslavován Aliancí i Hordou, Slavnosti Piva, je čas užít si zkvašenou sklizeň: Preclíky, Sýr a alkohol! Soupeřící lihovary Thunderbrew, Barleybrew a Ogři, všichni přicházejí k hlavním městům aby překonali ostatní jejich tajnými slabými i klasickými pivy a medovoniou. Stateční dobrodruzi jsou zváni, aby se uvolnily a ochutnaly to nejlepší co tito sládci nabízejí!
>>Pokračovat na článek<<


Naposledy upravil/a Jerryky 20.09.2011 v 19:49:10.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Cecil 20.09.2011 20:14

Óóóóó, Blizzard mě příjemně překvapuje! Celej patch 4.3 zatím vypadá víc než výborně!

jam 20.09.2011 20:07

heh krása ale radši t2,t5,t6 a t12 dark fénix

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet