Patch 5.2 - Vývojářské interview #1

//pic/MoP/patch_52/Devs_interview

Ve dvou interview, které poskytl Dave Kosak webům GameBreaker a Vanion, se dozvíte, co se plánuje v budoucnu, ale také kde se vzali dinosauři na Pandarii. Rozhovorů s vývojáři je opravdu mnoho, takže o zábavu rozhodně postaráno bude.

Budoucnost

  • Nová, zatím neohlášená funkce bude dostupná v posledním patchi expanze a dá lidem mnohem více obsahu k hraní.
  • Proving Grounds jsou stále ve vývoji a budou přidány, až budou připraveny.
  • Nejspíše uvidíme patche co dva, možná tři měsíce. I nadále se budou střídat příběhové a obsahové patche.
  • V Mists of Pandaria mělo mít každé povolání svůj vlastní příběh v úkolech, avšak zabralo by to hodně času. Na výběr bylo vytvoření Townlong Steppes nebo úkolů pro povolání. Obsah, který uvidí všichni, vyhrál. V budoucnu se avšak můžeme těšit na více úkolů pro jednotlivá povolání.
  • Zatím neexistuje žádný Heroic mód pro Ragefire Chasm, avšak experimenty, které tam nyní probíhají, budou mít budoucnu svou roli.
  • Cestováním do Northrendu cestujete do minulosti, stejně jako v Outlandu. Na Northrendu vše řídí mágové v Dalaranu.
  • Tým je organizován tak, aby se vyvaroval dlouhému patchi před další expanzí.

Scenarios

  • Kratší a otevřenější scenarios jsou lepší než delší a uzavřenější.
  • Patch 5.2 přidává lepší odměny a v Patchi 5.3 se můžete těšit na různé výzvy, které budou odměněny bonusem. Bude se jednat o časově omezené pokusy, atd.
  • Nové scenarios v Patchi 5.2 se nebudou moci opakovat, takže v nich zůstaňte dostatečně dlouho.

Různé

  • Dinosauři se na Pandarii dostali ze South Seas.
  • Patch 5.3 se bude soustředit na změny ve frakcích na Azerothu. Poté se můžete těšit na Patch 5.4, který přinese Siege of Orgrimmar.
  • Objeví se sedmý Sha.
  • Titáni jsou mnohem zajímavější, když jsou zahaleni do tajemství.
  • V Cataclysmu jste si mohli užívat mnoho krátkých filmů. Ty jsou nyní pouze pro důležitější události.
  • Lor'themar Theron je jedním z možných vůdců Hordy.
  • Tradice a příběh Draenei bude v budoucnu snad rozšířen a vylepšen.


Naposledy upravil/a Astra 20.03.2013 v 17:34:42.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Muradin 19.03.2013 22:09

Tak samozřejmě tu nikdo nemyslí 25 lidí proti Sargerasovi každý asi myslí za pomoci titánských artefaktů či titánů samotných nebo něčeho co by ho dokazalo zničit nebo oslabit. To ti mohlo dojít

Honza4545 19.03.2013 16:13

Pochybuju že kdy budem bojovat přímo se Sargerasem to by asi mělo stejný úćinek jako kdyby moucha bojovala s člověkem . Nanejvíš Kiljaeden a ani toho sami nedáme (viz. Archimonde).

Leneira 19.03.2013 14:53

barrny: Podstatou môjho komentára nebolo hovoriť ti, že raidy máš ísť bez gearu za reputácie, ale to, že tie DQ nie sú v žiadnom prípade otrocké. Tie raidy sa dajú prejsť aj bez neho, a tie DQ sú najlepšia zmena v reputáciách, akú mohli spraviť. Konečne nemusím kvôli reputácii behať miliónkrát tie isté dungy. Keď za exalted získam gear prinajmenšom item levelom podobný tomu z raidov, tak cesta k nemu musí byť aspoň trochu náročná. Beriem, že tie daily sú po týždni poriadna otrava, no niektoré Q sú sú aspoň rozmanité a striedajú sa, na rozdiel od dungov, ktoré sú stále rovnaké a rovnako nudné ako DQ. Nechápem, prečo sa ľudia neustále sťažujú. Sťažujú sa, že vo WoW nemajú čo robiť, tak Blizz pridá daily a pet battle system a oni sa znova sťažujú, že je to blbosť. Každý chce do datadisku Sargerasa, a keby im Blizzard vyhovel, vydal by ho a nechal by Sargerasa na konci zabiť, tak by zase každý fňukal že nechali umrieť obrovského záporáka, že totálne skončili dej Warcraftu a pod... Čokoľvek do hry pridajú, vždy bude niekto plakať.

19.03.2013 13:23

barrny: vydis ja daily nedelal az ted ty u shadopan assault a mam 495ilvl jen z raidu a tech novych 522 jinak na dobrej ilvl neni potreba chodit daily staci si koupit pvp eq skocit RF a ses hned na 502 zvlast kdyz vym behem dne padne 15 elder charmu ktery muzete protacet v old raidech jak je libo

Syesha 19.03.2013 12:54

Ja jich zabil pres 170 nez ta knizka pro locka padla

barrny 19.03.2013 07:02

Leneira
Čo je fail na otrockých daily questoch? Núti ťa tie DQ niekto robiť? Pokiaľ raiduješ a tým pádom nepotrebuješ gear za reputácie, nikto ti neprikazuje robiť ich. Pre mňa je robiť questy určite zábavnejšie než hodiť na seba tabard a dookola behať rovnaké dungeony.
Velice se pletes, prave kdyz raidujes (na urovni) potrebujes max. boost itemu co nejdrive a jak ho ziskas, kdyz ti nic nepadne? Jedine pres valory a to nepocitam predesly gem do zbrane ze Sha dalsi mega boost atd. Ono to neni tak cerno-bile, ze kdyz raidujes, tak krom raidu nic nepotrebujes ve wowku delat a to nepocitam farmeni - flasky, 300 jidlo, potiony vsechno stoji bud mrte casu, nebo goldu. Takze tve tvrzeni ala jdeme hura na raid a nic vice je ciry nesmysl. Zkus si zahrat ToT na 10 men raid (ktery je daleko tezsi nez 25) my mame 7/12 dole a reknu ti je to poradna fuska na nekterych bossech s ilvl okolo 500+ hlavne healeri dostavaji poradne zabrat a k tomu si pripocitej, ze na 10 padaji 2 itemy (z 3 bosse nam 2x nepadly setove rukavice bug jako prase), takze kazdy sebemensi boost je v pocatku hodne dulezity.

cerberos 19.03.2013 01:38

Entreri
Omrzel bych Townlong Steppes, když by tam byli questy pro povolání, jako má lock.
jeminkote to mi nepřipomínej,já se svou warlockyní Lachésis zabil snad už vce jak 50 rare mobů a ta kniha pro ni ne a ne se objevit,jsem z toho na prášky....a kupovat ji v aukci za cca 10000-100 000 g se mi nechce

19.03.2013 00:06

Nevim v krasarangu sem ty daily delal s radosti jen kvuli tomu abych se dostal k dalsimu zlutymu vykricniku s pribehovym questem a casove anrocny to taky nebylo 5 daily questu ma clovek do 15 minut a to si stihne zajit na zachod nebo uvarit caj/kafe, jinak myslim ze pred plamenou legii uz ted varuje ten black princ jak s nim poprvy kecate na 90lvlu s tou malou animaci jak padaji na zem ty zeleny meteority

Mordecay 18.03.2013 22:50

barrny
Vzdyt jsem jiz neco naznacil nize, lore to jiste neni co drzi hrace u hrani, tak proc porad lidi hraji wowko ??? ... Jak jsem jiz psal je toho hodne proc se WoW hraje. A budu se opakovat lore to jiste nebude, protoze lore v WoW je jiz poradny gulas a je pretvaren vyvojari tak, aby z toho bylo vytriskano maximum viz pandocina.
Na základe čoho to tvrdíš? Neber to nijak zle, ale lore JE vec, pre ktorú niektorí (samozrejme nie všetci do jedného) ľudia hrajú. To, či je viac ľudí, ktorí hrajú kvôli lore alebo ktorí nemajú ani o ňom poňatia je už vec druhá... Avšak aj lore je jeden z aspektov, ktorí drží hráčov v hre.A nehovorím to len pre to, lebo o lore píšem, ale súdim to podľa príspevkoch na oficiálnych a neofi. fórach alebo na (až fanatickom) Scrolls of lore fóre.

Renus 18.03.2013 21:56

seanito
Co mě snad nejvíc zaujalo je tuto Patch 5.3 se bude soustředit na změny ve frakcích na Azerothu. On má blizzard dost svázané ruce v tom čachrovat s frakcema, takže spíš to bude asi o grafické úpravě ras. Jinak co se týče Pandarie, je to dle mého názoru asi nejvyprázdněnější datadisk, co jsem kdy hrál. Otrocké daily, nezáživné raidy, všechno čínské, že už ani čínštější být nemůže, a lore je ta tam. Těším se na co nejrychlejší příchod nového datáče.
Co to meleš? V Číně se snad jí sushi? Mniši taky nepochází z Číny a prázdnější Expanze než Cataclysm ještě nebyla a doufám, že ani nebude.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet