Patch 8.1 - Nová Warfront Battle for Darkshore

  patch 8.1    warfronts    battle for darkshore   

Kromě nových raidů a Island Expeditions přinese patch 8.1, Tides of Vengeance, také novou Warfront. Ta ponese jméno Battle for Darkshore (pokud tedy nejde jen o placeholderový název) a bude se soustředit na konflikt mezi nočními elfy a Opuštěnými (Forsaken), který se zde rozhořel (hehe) v době kolem vypálení Teldrassilu. Příběhově tedy navážeme na tuto událost, která sice definovala BfA pre-patch, ale v samotném BfA jsme na ni už paradoxně tak trochu pozapomněli. To se teď ale změní. Nyní se budeme moci na vlastní oči podívat, co se v Darkshore děje. Rovněž dojde k předělání Darkshore, prostředí bude updateováno a obohaceno o dodatečný obsah podobně jako v Arathi – world bossové, rare mobové, nové questy a podobně.

 

Battle for Darkshore by měla začínat Contribution fází pro Alianci. Rovněž bychom se měli dočkat updatů Warfront mechaniky jako takové – nových budov a upgradů jako např. balisty.

 

Warfronts cyklus

Game director Ion Hazzikostas se vyjádřil k pocitu některých hráčů, že současné fungování Warfronts cyklu a jejich načasování působí poněkud rozvláčně. Řekl, že z toho důvodu plánují přidat do hry více Warfronts, takže jejich cykly se budou vzájemně prolínat. A vy tudíž budete mít pocit, že je stále co dělat, protože se bude válčit všude možně po světě.

Battle for Darkshore je zatím první vlaštovka, ale s trochou štěstí se v blízké budoucnosti dočkáme i dalších.

 

Pokračování příběhu

Spolu se začátkem BfA vášně kolem Teldrassilu značne ochladly. Teď se sem příběh WoW naštěstí vrátí a my budeme moci zjistit, jak se noční elfové popasovali se ztrátou milovaného stromu a jakou agendu mají v Darkshore nemrtví. Jednou z postav, jejíž osudy by měl nový patch rozvinout, je Tyrande Whisperwind. Jednak bychom se měli dozvědět, co se s ní dělo poté, co spolu s Malfurionem opustila bojiště, a také se snad staneme svědky toho, jak se jí bude dařit provést své poddané skrz tuto temnou hodinu.

 

Nový Warfront armor?

V livestreamu zabývajícím se patchem 8.1 odhalil Ion Hazzikostas mimo jiné ilustrační obrázek k nové Warfront. Vidíme na něm nemrtvé v moc fešném armoru. Dá se tedy očekávat, že se dočkáme nových transmogů.

cx13kqqtba_1810e90ed0efdedc455e8afab76b0f1ff7aae2fc_1537300750_0644.jpg

Těšíte se, že se zase podíváte zpátky k Teldrassilu, nebo byste na tuto část historie radši co nejrychleji zapomněli?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet