Poslední šance na získání serverů

http://media.wowfan.cz/other/servery_sale
Pokud jste minuli šanci vlastnit kousek z historie Blizzard Entertainment, nezoufejte. Stále totiž není pozdě! Dnes startuje poslední šance získání serverů, na kterých byly v roce 2005 spuštěny evropské servery World of Warcraft. Pokud se chcete zapojit do aukce, ze které půjde všechen výtěžek na St. Jude Children's Research Hospital, neváhejte tedy a pokuste své štěstí na eBayi. Nemocnice St. Jude pomáhá pacientům z celého světa. Profesionálové z celé Evropy se starají o děti trpící rakovinou nebo jinou vážnou nemocí. Nyní se můžete stát partnery i vy. Seznam serverů není už tak dlouhý, jak býval při první vlně, ale stále v něm naleznete zajímavá jména.
    Al'Akir, Argent Dawn, Auchindoun, Azjol-Nerub, Azuremyst, Bloodscalp, Boulderfist, Burning Legion, Burning Steppes , Chamber of Aspects, Chromaggus, Dentarg, Drak'thul, Dunemaul, Earthen Ring, Emeriss, Executus , Frostwhisper, Genjuros, Ghostlands, Grim Batol, Haomarush, Jaedenar, Karazhan, Kor'gall, Lightning's Blade, Mazrigos, Nagrand, Outland, Saurfang, Scarshield Legion, Shattered Halls, Spinebreaker, Sporeggar, Stormreaver, Sunstrider, Talnivarr, Terenas, Terokkar, The Sha'tar, The Venture Co., Trollbane, Vashj, Vek'nilash, Wildhammer, Xavius
Více informací o aukcích můžete nalézt na stránkách Blizzardu. K dispozici jsou i ceny poštovného. Do Česka a na Slovensko si připlatíte 57.02€.

Naposledy upravil/a Ellendway 24.01.2012 v 18:59:27.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet