Pozvánka na OstrofCon

  OstrofCon    Con    Zábava   

Léto je kromě období prázdnin a výletů také časem festivalů, a proto bychom vás o jednom takovém rádi informovali. Ve dnech 4. 8. – 5. 8. 2017 se bude v Ostrově konat OstrofCon. Sice se jedná primárně o festival zaměřený na kreslené komiksy, takže příznivci obrázků s bublinami si rozhodně přijdou na své, ale velká část prostoru bude věnována interaktivní herně, kterou se organizátoři pro letošní rok rozhodli zaměřit právě na Blizzard.

 

Takže na co se vlastně můžete v interaktivní herně OstrofConu těšit? Bude pro vás připravena počítačová herna, ve které si bude moci mimo jiné vyzkoušet, jak se hraje na počítačích Hall3000 konfigurovaných pro MČR. Budete si moci zahrát legendární hry v retro herně, kde budete mít jedinečnou příležitost srovnat postupný vývoj jednotlivých her. Pro opravdu náruživé hráče bude k dispozici i BYOC aréna, kam se i se svým počítačem můžete nastěhovat klidně i na celý víkend a zažít nefalšované herní orgie. A pokud by vás náhodou sezení u počítačů unavilo, bude pro vaše rozptýlení připraveno několik herních konzolí a fenomén poslední doby – virtuální realita.

 

V průběhu celého víkendu bude v interaktivní herně probíhat celá řada turnajů o drobné ceny, ale největší pozornost bude věnována turnaji v Diablu III, který pro vás připravila pořádající organizace CZLAN a český streamer Qwadrax. Na vítěze bude čekat celá řada odměn s herní tématikou.

 

Takže pokud stále nemáte na uvedené období nic v plánu a nebo už vás nebaví neustálé lenošení u vody, rozhodně zavítejte do Ostrova na OstrofCon.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet