Projevte zájem o betu WoW Classicu

  classic    vanilla    beta   

Ačkoli oficiální otevřená beta WoW Classicu zatím ohlášena nebyla, Blizzard před pár hodinami aktualizoval stránku s informacemi, co musíte udělat pro to, abyste projevili zájem o přístup do bety.  Tato aktualizace společně s informací, že již nějakou dobu běží alpha testování, bezesporu znamená, že beta už se blíží. WoW Classic má vyjít v létě, přesné datum vydání zatím Blizzard nespecifikoval.

 

Jak projevit zájem o betu Classicu

Pokud chcete mít šanci, že budete vybráni pro otevřenou betu Classicu, zaškrtněte příslušnou volbu v nastavení beta přístupů ve správě vašeho Battle.net účtu. Tam se dostanete následovně:

  1. Přihlašte se do Battle.netu a klikněte na název vašeho účtu.
  2. Vyberte "Account Settings".
  3. Pod záložkou "Games & Subscriptions" najdete dole na stránce "Beta Access". Klikněte na "Go to Beta Profile Settings".
  4. Zaškrtněte hru, o jejíž beta testování máte zájem, tedy v tomto případě "World of Warcraft Classic". Potvrďte "Update Preferences".

3x758oqvou_0aac1404c1572cdd9830c603375ce71afd9a2fa6_1556816428_4349.jpg

Připomínáme, že beta v současné chvíli neběží a zatím ještě ani nebyla oznámena. Jde pouze o vyjádření vašeho zájmu o budoucí testování. Pokud budete v budoucnu vybráni pro účast v beta testu, dostanete email s informacemi, jak si nainstalovat příslušného klienta a jak poskytnout vývojářům zpětnou vazbu.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

HonkL 02.05.2019 22:14

Cítím že je šance dostat betu. Důvod je jednoduchý .. chtějí zatížit servery a otestovat hráčskou komunitu jak moc lidí to vážně hrotí

nEON 02.05.2019 20:28

Tak tohle mám aktivní snad od tBC, ikdyž předtím to bylo jinak poskládané bez BNetu.
Ale alespoň jsem vyškrtl OverWatch, Diablo a HotS při té příležitosti.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet