S Timewalking eventem se vydáme zpět do Cataclysmu + další…

http://wowfan.cz//pic/news/wodnews5
Po World Quest týdnu tu máme další, tentokrát ve znamení Timewalking, v němž se vydáme do dob Cataclysmu! A které dungeony si tedy opět můžeme projít?
  • End Time
  • Lost City of Tol'vir
  • The Stonecore
  • Grim Batol
  • The Throne of Tides
  • The Vortex Pinnacle
Máte další jedinečnou možnost získat , avšak vyžaduje to i trochu štěstí, vzhledem k tomu, že má malou šanci dropnout z jakéhokoli Timewalking bosse. Také si nezapomeňte vyzvednout v Dalaranu quest , za který vám bude odměnou , a . Také si od vendora můžete pořídit hračky a .

World Boss Nithogg

Mocný bouřlivý drak Nithogg se vrací do Stormheimu! Pokud budete mít štěstí (nebo navíc), můžete se těšit na 860 ilvl neck, headku, ring a Holy relic. Warriorům také bude k dispozici drop v podobě potřebný pro . Avšak, musíte mít reputaci u frakce Valarjar na Exalted a také Artifact Knowledge na úrovni 4 a výše.

Další část Suramar kampaně

Tento týden budete v doprovodu Aliance, Hordy a Nightfallen působit chaos v Suramaru, konkrétně se budete probíjet přes Grand Promenade a Concourse of Destiny. Oculeth také pro vás zprovozní nový teleport do Shal'Aranu. Splněním této série získáte , 855 ilvl relic a část March on Suramar do .

Naposledy upravil/a Bellatrix 30.11.2016 v 11:45:17.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

bulljoker 30.11.2016 22:35

zrovna valarjar jedinou nemám exa, no ale ještě že nejsu warrior

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet