Sázka bez rizika 500 Kč na E-sporty s Fortunou!

  LoL    Counter Strike    Dota   

 

Sázková kancelář Fortuna nabízí speciální akci pro progamery. Sázíte rádi na League of Legends, Counter-Strike či Dotu? Nyní můžete mít svou první sázku zcela bez rizika, a to až do výše 500 Kč!

 

Kurzové sázení na internetu už dávno není jen o nejznámějších sportech, jako je fotbal, hokej či tenis. Sázkaři chtějí víc, chtějí nové sporty, nové příležitosti, které by si mohli umístit na tiket a sázkové kanceláře jim vychází vstříc. Takové šipky, florbal či v poslední době nesmírně populární biatlon byste ještě před pár lety hledali v nabídkách sázkovek nejspíš marně. Asi nejnovějším „přírůstkem“ a v současnosti velmi oblíbeným sázkařským hitem jsou e-sporty.

 

Díky Fortuně, která tyto příležitosti vypisuje pod názvem „Progaming“, můžete vyplněním jednoduché registrace okamžitě získat 500 Kč zdarma! Téměř každý den můžete díky bohaté nabídce vypsaných příležitostí poměřit své síly s bookmakery ve hrách Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends nebo DOTA 2. Sledujete-li změny v sestavách jednotlivých týmů, víte-li, jak se jim daří na jednotlivých mapách, a máte-li v malíčku, jací hráči jsou na svých pozicích nejlepší, jste na té nejlepší cestě stát se profitabilním sázkařem v tomto poměrně novém odvětví.

 

Své by o tom mohl vyprávět také profesionální sázkař Dobby, jehož live sázky na e-sporty byly a jsou opravdu velmi výnosné. Samozřejmě má výhodu v tom, že hru League of Legends sám hraje a zná tak jednotlivé postavy, mapy a vše kolem. Neméně důležitou částí je ale také živé sledování zápasů, což v době YouTube streamů a Twitche není vůbec žádným problémem. Spojíte-li perfektní znalost hry, týmů a živého sledování v podstatě nemůžete prohrát!

 

Někteří berou progaming díky logickému myšlení, různým taktikám a postřehu jako regulérní sport, jiní o tomto přirovnání nechtějí ani slyšet. O tom si udělejte obrázek sami. Jedna věc je ale jasná, už nyní se v e-sportech točí desítky milionů dolarů a zápasy doslova hltají miliony lidí po celém světě. A díky novému loterijnímu zákonu se od 1.1.2017 můžete zaregistrovat online a nemusíte chodit na pobočku.

 

18+ Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

 

Tento článek je placenou reklamou

Jerryky
Jaroslav Kovář

Jerryky je autorem 327 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.