Shadowlands – Update profesí

  Profese    Shadowlands    Crafting   

Blizzard aktualizoval profese pro Shadowlands. Shadowlands alpha navíc obsahuje také "makléře" v Hall of Shapes v Oribosu. Tito "makléři" nebo zprostředkovatelé, chcete-li, jsou profesní trenéři a vendoři, kteří vám umožní dané změny přicházející do Shadowlands otestovat.

 

Legendary crafting

V Shadowlands si bude každý moci vytvořit svůj legendární armor v Runecarver's Chamber, což je místo v Torghastu. V současné době bohužel není legendary crafting k dispozici na testování. Až se tak stane, tak si všichni hráči budou moci vyzkoušet vyrobit svůj legendární armor bez ohledu na to, jakou profesi mají naučenou. 

 

Vytvoření takového legendárního armoru bude vyžadovat základní item, který půjde vyrobit z crafting profesí. Tento item bude následně upgradován na legendární pomocí nějaké vyšší moci.

 

Základní item armoru je považován za šablonu a hráči je budou moci sdílet. Tudíž je tu prostor pro alty nebo prodej v aukci. Recepty na tento armor půjde získat v Torghastu.

 

Volitelné možnosti craftění itemů

Další možnost, kterou v Shadowlands dostaneme, je přizpůsobení craftěných itemů. Ve zkratce to bude vypadat tak, že při vytváření nového kusu gearu budete moci zvýšit úroveň jak itemu, tak úroveň potřebnou pro vybavení dané věci hráčem. Tato funkce bude užitečná při expení, kdy bude stačit zvýšit úroveň itemu a nebudete muset shánět nový.

 

V rukou budete mít volbu, které dva ze čtyř sekundárních statů chcete, aby item měl. Nemůžete však nechat pouze jeden stat. Některé recepty umožní získat bonusový efekt, například prodloužení trvání efektu z jídla nebo flašek. Na začátku Shadowlands bude tato možnost pouze u armoru a zbraní.

vnuafsmh5c_6fe97b20e0a221c9569e094b07660291744359cf_1593124857_481.jpg

 

Ostatní updaty

Jelikož nejsou všechny profese stejné, měly by mít "sběračské" profese, oproti crafting profesím, delší skill bar k vyrovnání dosažení maximálního skillu. Úsilí k dosažení maximálního skillu by však mělo být srovnatelné.

 

Scrap-o-Matic 1000The Shred-Master Mk1, specifické pro expanzi Battle for Azeroth, nebudou v Shadowlands obsaženy.

 

Blizzard také uvažuje o propojení profesí. To by mohlo nastartovat ekonomický význam profesí, jelikož by jedna profese vyráběla itemy pro druhou.

 

Upozorňuji, že jsem alphu Shadowlands neměl možnost hrát. Tudíž pokud jsem zde zmínil nějakou informaci špatně, budu rád, když mě opravíte v komentářích. Jak to tak vypadá, tak nad profesemi se blýská na lepší časy. Už by se konečně mohly vrátit ke svému původnímu účelu. Sám jsem zvědav, jaká bude skutečnost a co nám Shadowlands v oblasti profesí přinese.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet