Solo kill krále Mechagona

  Mechagon    Patch 8.2    Rextroy   

Kreativita a schopnosti některých hráčů jsou ve WoW komunitě mnohdy obdivuhodné. Nejenže to dává prostor jednoduché vynalézavosti, ale lze tím také vytvořit věc, která může mít vliv na valnou část celé komunity. Pak tu jsou ale případy, kdy se tyto faktory spojí s vybaveností specializace vašeho povolání, čímž se daný prostor v závislosti na vaší fantazii pouze rozrůstá. Přesně toto smýšlení vede k mnohdy nedosažitelným úspěchům. 

 

Jedním z nich je tzv. "sólování" bossů aktuálního contentu. Není to tak dávno, kdy nám svou náruč plně otevřel patch 8.2, se kterým přišla nová zóna i dungeon nesoucí stejné jméno – Mechagon. V podstatě se jedná o takový obsahový ekvivalent předělaného Karazhanu z dob datadisku Legion. Zkrátka rozlohou větší dungeon s větším počtem bossů a zajímavějšími mechanikami oproti ostatním současným dungeonům. Mechaniky některých bossů však někdy hráčům nedovolují bosse zabít sami. Naštěstí nám nyní bylo předvedeno, že to není případ posledního bosse – krále Mechagona. 

 

Solo kill má na svědomí Protection paladin jménem Rextroy, o kterém jste někteří z vás jistě slyšeli. Tento hráč pravidelně WoW komunitě dokazuje skutečnou odolnost tank specializací v kombinaci s šílenými, avšak velmi dobře promyšlenými nápady. Je to ten samý hráč, který měl v době Uldir tieru na triku solo kill druhého bosse, MOTHERa expedici dvaceti Protection paladinů proti prvnímu bossovi, Talocovi, na Mythic obtížnosti. Ačkoli se v tomto případě jedná o "pouhý" dungeon, nelze Rextroyovi upřít jeho odhodlání zkoušet limity jak své, tak i specializace svého povolání. 

 

 

Co myslíte, zajde Rextroy ještě dále? Podělte se s námi v komentářích!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet