Timewalking v prosinci - Zpět do Burning Crusade

http://wowfan.cz//pic/wod/warlordsofdraenor_logo
Až do 14. prosince můžete navštívit šest The Burning Crusade dungeonů v rámci události Timewalking. Do Timewalking má přístup každá postava na 71. a vyšší úrovni. Přihlásit se můžete pomocí Looking for Group ve hře, což vám automaticky vyhledá ostatní čtyři hráče.

Tentokrát se dostalo do výběru šest dungeonů:

  • Magister’s Terrace
  • The Arcatraz
  • Black Morass
  • Mana-Tombs
  • Shattered Halls
  • The Slave Pens
Jako vždy si nezapomeňte vyzvednout i úkol A Burning Path Through Time, jenž vám po splnění dá Seal of Inevitable Fate a Iron Fleet Treasure Chest. V truhle naleznete předmět z Hellfire Citadel, který bude na item levelu 690 – 705.

Videopříručka

Dodgethis také vytvořil video, které představuje The Burning Crusade Timewalking. Ve videu se dozvíte mnoho užitečných informací.


Naposledy upravil/a Bellatrix 11.12.2015 v 16:03:36.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Zug 12.12.2015 12:31

Protože to byl Velen z AU, to on se přeměnil na Naaru a zahnal Iron Hordu. Velen, který okoukní v Exodaru je náš Velen z MU.

Larisa 11.12.2015 23:55

ahoj, omlouvám se za OT, ale kdybych to dala někam dozadu k tématu o Draenoru, tak to asi nikdo nenajde... já jsem zrovna dohrála Shadowmoon a pochopila jsem správně že prorok Velen ze sebe udělal světlo Naaru a tím zachránil Karabor, resp. asi celej Shadowmoon... ale když je teda mrtvej, tak jaktože je pořád živej v Exodaru?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet