Token pro WoW Classic v Číně

  token    classic    čína   

Ano, čtete správně. World of Warcraft Classic dostal Token. Oblíbený způsob, jak si zaplatit herní čas bez toho, aniž byste museli otevřít peněženku a vytáhnout platební kartu. Bohužel se tak stalo pouze na východ od nás, v Zemi draka. Čína, jak je známo, je privilegovaný trh s různými mikrotransakčními rozmanitostmi, kterých se my na západní polokouli nejspíš nikdy nedočkáme. Blizzard nyní přišel s oznámením, že v této krajině zapíná možnost koupit si Token za zlato z World of Warcraft Classic klienta. Hrubý překlad z čínštiny do angličtiny se objevil na serveru WoWHead. Důvod, proč to Blizzard dělá, nalezneme ve FAQ, Často kladených dotazech.

Blizzard zdroj

 

Otázka: Proč zapínáte World of Warcraft Time Badge ve World of Warcraft Classic?
Odpověď: Vyslyšeli jsme zpětnou vazbu, která říkala, že hráči chtějí kupovat herní měnu bezpečnou a legální cestou. Taktéž jsme zjistili, že hráči, kteří nashromáždili spoustu zlata legální cestou, jej chtějí s ostatními vyměnovat za Game Time.

 

Není pochyb, že podobná poptávka by byla (a ona je) i na evropských i amerických serverech, my se proto ptáme: "Blizzarde, proč kašleš na své zákazníky i ve zbytku světa? Nechceš naše peníze?"

 

Chtěli byste taky mít možnost platit herní čas zlatem z Classicu?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Batole 02.03.2020 17:28

" hrajem na Gehenasu v top 10 guilde na serveru " ... Jak taková TOP guilda na Classicu prosím vypadá? Já jen, že raidy čistím s PUGem se zavřenými oči, tak abych měl představu, podle čeho si guildy na classicu dávají štítek TOP. Snad ne za to, že vymlátí kopu dummy panáků v raidu pod hodinu, kteří vesměs nic nedělají?

Throx 28.02.2020 17:59

To pride autorovy luto ze to neni v eu??? Vsak to je praveze parada keby sa to dostalo do eu a ameriky tak celu ekonomiku to posere.... vsetkych itemov matrosu by sa cena navysila a v obehu by bolo viac goldov a tym by narastla neskutocne inflacia mozme byt radi ze to je iba v cine a neposere sa nam tu ekonomika......

kritik 29.02.2020 07:06

Naprosto souhlasim toto do classicu nepatri, pokud chcete hrat classic "zadarmo" neni nic jednodusiho nez nafarmit goldy v retailu, tak to dela hodne lidi, ale goldy hrajou v classicu daleko vetsi roli, pres kupovani skillu, epic mounta, v naxxu bude pak potreba hodne consumables atd, zavest toto tak se z toho stava regulerne pay to win, jako se stalo uz castecne v BFA s tema boe bis corruption itemama ..

WitekCZ 29.02.2020 10:07

Na Classicu jsou lidi, kteří mají vyšší tisíce zlatých, někteří mají desetitisíce. Prodávají je bokem, např. se domlouvají po Discordu. Riskují ban, a právě od nich je slyšet, že by je rádi prodávali legálně.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Lockdaar 29.02.2020 10:42

@WitekCZ a kolik takových jedinců, co mají takový množství goldů, reálně je? Nepochybuji, že jich bude určitě mnohem více než bylo na původní vanille, zejména díky botům a farmerům, kteří vědí co a jak nejefektivněji farmit, ale zatím teda neznám momentálně nikoho, kdo by měl na účtu několik (desítek) tisíc goldů. Farmění goldů je na Classicu v dnešní době asi lehčí než bylo tehdy, ale to neznamená, že by se tam mohl hned zavádět token, který by tam s ekonomikou asi pěkně zamíchal. Už teď poslední dobou registruju jeden nepěkný zvyk z retailu (který se mi na classicu vůbec nelíbí), že tam některý guildy na mým serveru už prodávají boost celým MC včetně gearu za goldy, nebo prodávají Tier sety hlav z Onyxie za cca 300g...
Jak už se tu psalo, token jako takový, ať už to je pro někoho sebevýhodnější forma placení herního času, by měl zůstat na retailu, který je na to za tu dobu už uzpůsobený

Throx 29.02.2020 13:55

@WitekCZ a kolko je tych ludi par desiatok ? z toho buy profitovaly iba ludia co si precitaly guide a nakupovaly matierial a ine hovadiny lacno lebo vedia ze v neskorsich fazach to bude mat 10x vyssiu cenu ano aj APES na Gehenassu musia mat teraz okolo 200k goldov ale to neznamena ze to budu predavat a to ze sa najde par jedincov co vyuziva este aj botov lebo v classicu nato blizzard z vysoka ser... tak ako kvoly takym hracom a hracom co v IRL maju dobre platene prace a nevedia co s peniazmi tak si kupuju virtualne hovadiny a kvoly takym to par jedincom ma trpiet cela komunita classicu ? to snad ne .... hrajem na Gehenasu v top 10 guilde na serveru a pytal som sa na Token a hovorim ti ze kopec kvalitnych GUild ako Apes atd radsej skoncia na offi classicu a pojdu z5 na freecka ako hrat P2W hru.... to nech si blizzard neha to absolutne ziadny vannila feeling neni...

twice 02.03.2020 06:48

@Throx Podle tvých měřítek už to pay to win dávno je, gold koupíš za méně než korunu.

kritik 02.03.2020 20:12

@twice

Tak ze nekdo nelegalne kupuje/prodava goldy tak to opravdu neni pay to win, to je aktivita za kterou muze klidne nasledovat perma ban. lidi sazi na to ze to blizz moc neresi ale jednoho dne by se mohli divit ..

Ja ti reknu co je pay to win, presne to co se ted deje na retailu kdy si lidi legalne koupi goldy pres wow token a pak na ah nakoupi boe bis gear se spravnou korupkci, ktery stoji i miliony g, vsechny top guildy to delaj, vi ze to neni spravny, i o tom mluvi ale delat tu musi aby drzeli krok s konkurenci, ono to tak castecne bylo uz od zavedeni wow tokenu, ale tento patch se to uplne vymklo z rukou, nikdy nebyli boe itemy tak silny jako ted.

Muzete rict ze bezny smrtelnici jako my tady na foru, nikdy nebudou kupovat boecka za miliony g, to je asi pravda, ale kdyz vidite ze jedina cesta byt konkurenceschopny je delat tohle, krome toho ty guildy musi delat tuny boost runu aby to vsechno ekonomicky vubec fungovalo, to je pak spatnej priklad i pro ty guildy , ktery jsou nize a jednoho dne by chteli vys. a zacina se to projevovat i tim ze ted raiduje nejnizsi pocet lidi v historii aspon od ty doby co funguje wowprogress

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet