Tomb of Sargeras - Easter-egg s Gul'danem

  Tomb of Sargeras    Gul'dan    Easter egg   

V Tomb of Sargeras se objevil nový easter-egg, který umožní hráčům proměnit se v již mrtvého Gul’dana a útočit na spoluhráče. Pokud vás tedy spoluhráči štvou, protože neustále umírají v ohni, máte konečně možnost sejmout a oplatit jim všechno to zlo, které v raidu dělají.

 

Pro aktivaci tohoto easter-eggu je potřeba kliknout na runy, které jsou dostupné v Tomb of Sargeras. Na runy může kliknout pouze jeden hráč v celém raidu, takže budete muset mít štěstí. Přeměnou do Gul’dana získá hráč také několik kouzel, které boss využíval v The Nighthold – spell #206219, spell #206515 a spell #243518. Těmito kouzly bude moci hráč poškodit své spoluhráče a znepříjemnit jim tak život.

 

 

Po změně získáte omezený počet životů (přesněji tolik, kolik jich na postavě máte), takže budete muset být opravdu rychlí a co nejdříve „sejmout“ co nejvíce spoluhráčů.

 

Jak se vám easter-egg líbí? Myslíte si, že by podobné věci měly být ve hře?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Undiply 17.05.2023 11:17

<a href=http://acialis.cfd>legit cialis online</a> Drug induced aseptic meningitis has been associated with cotrimoxazole 115; 80; 25, sulfasalazine, penicillin, amoxicillin, isoniazid, pyrazinamide, ciprofloxacin 80, and cephalosporins 47

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet