Uldir - LFR, 2. křídlo

  uldir    lfr    raid   

Ode dneška je ve hře k dispozici 2. křídlo raidu Uldir na LFR obtížnosti. Pro přihlášení do fronty musíte mít ilvl minimálně 320.

Křídlo zahrnuje tři bosse: jsou to Fetid Devourer, Vectis a Zul, Reborn. Loot z LFR začíná na ilvl 340.

Příští týden se zpřístupní poslední křídlo, ve kterém na vás bude čekat Mythrax the Unraveler a G'huun.

Blizzard zdroj

 

2. křídlo Raid Finderu, Crimson Descent, je nyní dostupné pro hráče, kteří dosáhli levelu 120 a mají ilvl minimálně 320. Pro přihlášení do fronty na toto nové dobrodružsví se jednoduše připojte přes Group Finder (I) jako healer, tank nebo damage dealer. O každém z bossů se můžete více dozvědět v Adventure Guide (J) v záložce Raidy.

Gallery of Failures: Fetid Devourer

 

Experimenty v Uldiru zahrnovaly pokusy na nesčetných životních formách, včetně několika loa, kteří obývali zandalarské lesy. Poté, co se tyto experimenty ukázaly jako smrtící, se experimentující zbavili pozůstatků loa nedostatečným způsobem, což značně potěšilo temné vědomí uvězněné v nitru Uldiru.

Plague Vaults: Vectis

 

Nákaza zkažené krve zabila nesčetné množství trollů a započala jedno z nejhrůznějších období zandalarské historie. Konstrukty  uvnitř Uldiru nákazu studovaly a pátraly po léčbě, avšak zjistily, že efektivní je jedině izolace a vyhubení. Zabezpečení zařízení však bohužel selhaly a nákaza se nešťastnou náhodou smísila se vzorkem G'huunovy krve. Zrodila se zcela nová entita, hladovící po nových obětech.

The Oblivion Door: Zul, Reborn

 

Zul, kdysi hrdý vůdce rady Zanchuli, nejvýše postavených poradců zandalarských králů, býval veleben jako největší z proroků. Nyní se temný prorok obrátil proti králi Rastakhanovi a chce docílit toho, aby světu znovu vládlo pravé trollské impérium. I kdyby to mělo znamenat, že se bude muset podřídit krvavému bohu G'huunovi.

 

Na jaké nejvyšší obtížnosti se vám zatím podařilo dokončit Uldir? Nebo nejprve čekáte na kompletní LFR?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet