Úprava Pathfinder achievementu a Legionfall War Supplies

  Hotfix    Legionfall    Pathfinder   

 

Po nepříjemné kritice, které musel Blizzard čelit, to vypadá, že se přeci jen odstraní požadavek na Legion Assault v druhé části Pathfinder achievementu. Společně s touto změnou bude upraveno i maximální množství Legionfall War Supplies, které budou moci hráči nosit.

 

Defender of the Broken Isles a Pathfinder achievement

Není úplně pravidlem, že Blizzard u podobných věcí ustupuje hráčům, kteří se „rozčilují“ na diskuzních fórech. Na druhou stranu si alespoň můžeme říct, že nás vývojáři vyslechnou a v případě zájmu věc změní. Útoky Legie jsou nastaveny vždy na určitý čas, takže splnění Defender of the Broken Isles vyžaduje, abyste byli ve hře i v průběhu dopoledne, případně v noci.

 

Blizzard zdroj

Slyšeli jsme mnoho zpětné vazby a je nám jasné, že plánování útoků Legie, společně s požadavkem na odražení všech útoků, nebylo úplně kompatibilní s achievementem pro létání na Broken Isles.

 

World Questy se plánují na různou dobu v průběhu dne, i když lidé spí nebo jsou v práci, ale není až takový problém úkoly nahradit, případně získat podobný úkol se stejnou odměnou. Ale co by se změnilo, kdyby achievement pro létání vyžadoval určitý seznam úkolů, které je potřeba udělat? Vzniklo by mnoho stresu a obav, že hráč nedokáže tento achievement splnit a nezíská tak létání. Z toho důvodu odstraníme podmínku tohoto achievementu z Pathfinderu pomocí příštího hotfixu.

 

Po nahrání hotfixu ke splnění achievementu budete potřebovat první část, tedy objevit všechna místa na Broken Shore, dokončit hlavní úkolovou kampaň Legionfall a získat Revered reputaci s Armies of Legionfall.

 

Legionfall War Supplies a jejich omezení

Ne všichni hráči vkládali stovku Legionfall War Supplies do budov, jakmile je získali. Dle všeho se objevilo mnoho hráčů, kteří tyto suroviny spořili a chtěli poté „zatopit“ celému kontinentu tím, že se postaví budova, která bude vyhovovat hlavně určité skupině hráčů. Osobně si myslím, že na tom není nic špatného. Přeci jen k postavení budovy je potřeba opravdu hromada surovin, takže nějaké plánované stavění je spíše nemožné… ale Blizzard se rozhodl, že šetření Legionfall War Supplies omezí.

 

Blizzard zdroj

Jednou z hlavních mechanik na Broken Shore je získávání Legionfall War Supplies, které mohou hráči vložit do rozestavění budov, které poté odemykají nejrůznější obsah a bonusy. Všimli jsme si, že někteří hráči začali shromažďovat Legionfall War Supplies s tím, že je využijí v budoucnu. Ač je toto do určité částky zcela v pořádku, mohl by se z toho stát rozšířený trend, který by s sebou přinesl několik negativních efektů v podobě možného znemožnění dostavění některých budov a nemožnosti využívat určité bonusy nebo obsah, který je z budov dostupný.

 

V průběhu čtvrtka budeme aplikovat hotfix, kterým nastavíme maximální počet Legionfall War Supplies na 1000 kusů. Tímto dopomůžeme k tomu, že stavba budov bude probíhat v určitém tempu, a zároveň stále umožníme hráčům, aby měli nějaké suroviny naspořeny. Mějte prosím na paměti, že Legionfall War Supplies nad 1000 budou po aplikování hotfixu smazány, takže je využijte co nejdříve.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

tkrejc 10.04.2017 21:53

Taky nesouhlasím ze to dali pric. Me konketne chybí uz jen poslední zona a mam to komplet. A jestli dobre počítám cas tak bude zitra kolem 15hod. Jen je blby ze to nedává repku na armies of legionfall.

Caregorn 07.04.2017 12:07

Komplentě nesouhlasím s tím, že oddělávají potřebné achievementy z Pathfinderu. Ze začátku jsem byl rád, že to nebude mít jen tak každý a hned, ale jak vidím, tak mi zbývá asi 5k reputace a mám hotovo. Měli raději ty invaze dát například na 12 hodin a nevyhazovat to tak z achievementu. Navíc teď ti, kteří nechodí do práce a do školy, tak budou mít z invazí víc reputace a tím pádem i dřív lítání a my večerní závisláci utřeme slzu. Palec dolů Blizzardu za tento krok.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet