Upravené formy druidů v patchi 3.2.x

Není to jisté, ale v dalším patchi s názvem Call of the Crusade (3.2.x), by mohly být přidány nové textury pro medvědí a cat (kočičí) formu druida. Mohli byste si zajít do jakéhosi holičství, ve kterém si jednoduše vyberete barvu srsti atd.

Obsahem našeho dalšího velkého patche bude mimo jiné také to, že druidové získají možnost vybrat si z řady nových textur pro dvě hlavní formy, kočku a medvěda. K dispozici bude pět různých vzorů pro každou z těchto forem, pro Hordu i Alianci. Night elf se může rozhodnout, že si zajde do holičství a změní si barvu (vlasů) srsti, zatímco taureni budou moci využít změn, které vypadají jako tónování kůže – nová funkce pro taurena je dalším hlavním obsahem patche. Vzhledem k tomu, že existuje více barev vlasů a srsti bude postava unikátněji vypadat, některé barvy a tóny se budou překrývat s těmito novými texturami. Zvolené barvy na vlasy a srst ve většině případů korespondují s barvou, která bude vidět ve vzhledu každé formy. Několik podobných barev, které mohou sdílet textury kočky nemusí nutně sdílet stejná textura medvěda.

Budeme velmi rádi, když se s námi podělíte o Vaše představy, jak by měly jednotlivé formy vypadat. Tady máte k dispozici, jak budou vypadat textury u taurena - druida v medvědí formě. Jedná se o předběžné návhry, takže můžeme postupně přidat i další. Stále pokračuje práce na zbývajících formách u druida a doufáme, že se jich brzy dočkáme v některém z následujících patchů.“

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet