Velká letní soutěž

//pic/uploaded/soutez_cerven14_header

Vsázíte často na štěstí? Tentokrát ho budete potřebovat opravdu mnoho! Prázdniny jsou za dveřmi, a pokud si je chcete něčím ozvláštnit, je ten pravý čas.

Nejprve to lákavé

Určitě vás jako první zajímá, o co se to vlastně hraje a zda vám to stojí za těch pár minut námahy.

1. Místo: Gamdias headset HEPHAESTUS 2. Místo: Gamdias keyboard HERMES GKB2000 3. Místo: Gamdias mouse Zeus 1 4. Místo: Gamdias mouse Hades laser 1
Tauren revamp Tauren revamp
Tauren revamp Tauren revamp

AKTUALIZACE 19.6.

Soutěž se pomalu blíží ke konci (konec je 24.6.), a tak jsme si pro vás připravili ještě jedno malé překvapení. Společnost Digitor.cz se rozhodla, že výherce, který bude mít na svém Facebooku označenou stránku Gamdias CZ/SK jako "To se mi líbí", navíc k výhře obdrží herní rukavice! Vždy jste si přáli být hardcore hráčem, nebo si alespoň tak připadat? Nyní nastala vaše chvíle! Pokud nebude mít výherce prvního místa stránku označenou, jako to se mi líbí, budou rukavice přiděleny k místu druhému. atp až k 4. místu.

>>Gamdias CZ/SK<<

Tauren revamp Tauren revamp

Jak hrát a vyhrát?

  • Musíte být registrováni na hearthstone.cz, heroesfan.cz nebo wowfan.cz. Váš email se musí shodovat s vaším účtem zde na stránkách.
  • Zodpovězte soutěžní otázky.
  • Pošlete na email 'soutez[zavináč]wowfan.cz' vaše odpovědi a také nick, pod kterým jste registrováni. Je nutností odpovědět na všechny 3 soutěžní otázky.
  • Jako předmět emailu uveďte '[PRAZDNINY]'.
  • Počkejte na finální slosování, které proběhne 24.6., následně během několika dní oznámíme vítěze a rozešleme jejich ceny.

    Soutěž končí 24.06.2014 ve 23:59


    Soutěžní otázky

    1. Jak se nazývá herní mechanika, která bude nově přidaná ve WoD a umožní hráčům vystavět si základnu s budovami a NPCčky? 2. Kolikátým datadiskem je v pořadí Warlords of Draenor? 3. Co měla strážit Modrá dračí letka? Všechny odpovědi na otázky naleznete na našem webu, popřípadě na našem fóru.

    Jak bude probíhat slosování?

    Emaily, které budou obsahovat správné odpovědi, se budou moci zúčastnit slosování. Každému z emailu bude přiřazeno soutěžní číslo (seřazené chronologicky podle data obdržení emailu). O ceny se bude losovat postupně od velkých výher po ty menší. Email, který vyhraje losování o danou cenu, bude pro každá další losování vyřazen - nemůže se stát, že by nějaký email vyhrál vícekrát.(!) Vítěze budeme kontaktovat emailem. Klíč k slosování je následující: Cenu obdrží 44.,144.,244. a 344. šťastlivec. Sponzorem soutěže je společnost Digitor.cz

    http://media.wowfan.cz/uploaded/soutez_stalor.jpg
    Wowfan.cz a jemu přidružené weby se zříkají veškeré zodpovědnosti za případné problémy s vyhranými cenami, jako je např. jejich funkčnost. Organizátor je oprávněn bez dalšího upozornění vyřadit ze soutěže účastníky, kteří dle výlučného posouzení pořadatele nehrají férově či nedodržují pravidla nebo se do hry zaregistrovali vícekrát. Účastníci nejsou oprávněni požadovat namísto výhry peněžní či jakékoliv jiné plnění. Pořadatel tímto není účastníkům soutěže nijak jinak zavázán a ti nemají nárok na jakákoliv jiná plnění ze strany pořadatele, než jsou uvedena v těchto pravidlech. Výhry nejsou právně vymahatelné. Pořadatel si vyhrazuje právo bez náhrady akci zkrátit, prodloužit, odložit, přerušit anebo zrušit či jednostranně změnit nebo doplnit její pravidla po celou dobu jejího trvání, a to tak, že změnu uvede na webové stránce www.wowfan.cz, kde jsou k dispozici platná a úplná pravidla. Klíče do soutěže poskytl internetový obchod Digitor.cz, jehož provozovatelem a majitelem je 100MEGA Distribution s.r.o.

    Naposledy upravil/a Stalor 19.06.2014 v 11:43:43.

    Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.
  • Diskuze

    bulljoker 17.06.2014 16:42

    bacha jdu konečně vyhrát

    Bellatrix 17.06.2014 12:48

    Deathkroman
    V první otázce by mohlo mít slovo mechanika stejný význam jako nová profese ve WoD, že?
    No... Snad chápu dobře tvoji otázku, ale podle mě ne, stejně význam v tom rozhodně nevidím. Profese jsou profese, mechaniky jsou to, jak hra funguje, co ti umožňuje. Ty pojmy se v určitém smyslu překrývají, ale rozhodně mechanika != profese.Mechanika je koneckonců třeba to, že ti hra umožňuje mít profese. Jestli plácám blbosti, ať mě kdyžtak někdo opraví, danke.
    Šéfredaktor WoWfan.cz

    Stalor 17.06.2014 12:13

    mato6666663
    môžu sa zapojiť aj Slováci?
    Samozřejmě

    mato6666663 15.06.2014 12:37

    môžu sa zapojiť aj Slováci?

    Deathkroman 13.06.2014 14:57

    V první otázce by mohlo mít slovo mechanika stejný význam jako nová profese ve WoD, že?

    Hanzik 13.06.2014 01:32

    littleZE
    Mam jeden takovej blej dotaz. Co kdyby vám náhodou (nepočítám s tím, že se to stane) nepřišlo 344 emailů se správnými odpověďmi? Jak by probíhalo slosování potom?
    Pak to patrně bude soutěžící nejblíž tomuto číslu, tedy poslední soutěžící.

    littleZE 13.06.2014 00:07

    Mam jeden takovej blej dotaz. Co kdyby vám náhodou (nepočítám s tím, že se to stane) nepřišlo 344 emailů se správnými odpověďmi? Jak by probíhalo slosování potom?

    jenda445 12.06.2014 17:56

    nemůžu najít odpověd na 1. otázku... asi se budu muset více snažit :-D

    ZaraCON 12.06.2014 16:31

    Ta myš by se mi hodila

    Stalor 12.06.2014 16:20

    Problémy může způsobit diakritika, upravil jsem to

    Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
    Přihlásit se
    nebo
    Zaregistrovat nový účet