Videa z Festivalu Fantazie 2011

http://media.wowfan.cz/uploaded/ff11


I když pozdě, ale přeci jen jsem se dokopal k tomu, abych zkusil vytvořit nějaká ta videa z Festivalu Fantazie, na kterém jsme se sešli v pěkném počtu. Videa nejsou v nějaké extra kvalitě, nejsou profesionální a neobsahují žádné extra efekty. Prostě se má kamera zbláznila a snažila se vytvořit něco nemožného v tmavé, skoro vůbec neosvětlené místnosti s padesátkou lidí. No ale co... chtěli jste to, tak to tu máte. Snad příští rok budou pěkná HD videa z nové kamery.

Všechna videa z Festivalu Fantazie můžete nalézt na našem YouTube kanále.

Pomocí tlačítka >| (neboli next) můžete posunovat videa.


Naposledy upravil/a Astra 11.09.2011 v 14:15:01.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wrent 13.09.2011 15:39

A co ostatní přednášky? Co na ně říkáte? Všimli jste si toho přepínače dole? :P :PMoje se teda pro jistotu jaksi vůbec nenahráli, ale aspoň je můžu v klidu použít v článcích a všechny to bude zajímat .

Bellatrix 12.09.2011 19:27

Esperanta
Eh, jak říkal Khadgar v Přílivu Temnoty: ,,Až to propukne, na nervozitu nebude čas.
Svatá pravda, Khadgar jest moudrý muž a na tomhle bych se s ním stoprocentně shodla
Honza4545
Jinak celkem mě štvalo to že někteří lidé na přednášce o zajímavích mistech od Bellatrix byli trošku hlasití a kazilo to atmosféru.
Jo, proto jsem jim řekla, ať drží hubu :P To, že neposlechli, tím mi naprosto, ale naprosto zkazili image té hlášky Ale já jsem se teď při sledování toho videa hlavně musela smát Ellendwayovým hláškám Takže koruna Lordaeronu, ztracena a zapomenuta.Včera jsem ji koupil na eBayi.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Honza4545 12.09.2011 19:04

Petanurban
zmensuje hlasitost az mi ucitelka rekne ze neni hlucha, ze mam vic nahlas.
To mi trošku nedává smysl.Jinak celkem mě štvalo to že někteří lidé na přednášce o zajímavích mistech od Bellatrix byli trošku hlasití a kazilo to atmosféru.

Petanurban 12.09.2011 18:42

Nejlepší bylo.... Ticho!! toto jsem si pustil víckrát. Samozřejmě gratuluju k takému výkonu, já tak dlouho mluvit a neudelat ehm, tak fakt nevim. Mi se spis pri takych prezentacich, jak musim mluvit trochu dele, postupně zmensuje hlasitost az mi ucitelka rekne ze neni hlucha, ze mam vic nahlas.

Esperanta 12.09.2011 17:48

Ad Bellatrix:Eh, jak říkal Khadgar v Přílivu Temnoty: ,,Až to propukne, na nervozitu nebude čas. Mno a s tím prostě a ehm... já slovo prostě říkám pořád. Odnaučte mě to někdo...Ale na tvou první přednášku slušné, klepala bych se víc, kdybych tam byla místo tebe. Škoda jen že jsem polovinu tvé přednášky stála ve frontě na lístky na FF... takže jsem nestihla přijít na začátek

Radiaw 12.09.2011 16:09

A proč ste tam nedali audio todle, a video to které jdte použili při přednášce? aby tam aspon bylo něco videt

Bellatrix 12.09.2011 15:22

Honza4545
Mě přišlo že byla tak trochu nervózní.
Právě že jsem ten den nebyla nervózní vůbec. Den předtím, to jsem nervila dost, to jo, ale v ten den jsem na nervozitu neměla vůbec čas, protože jsem vstala někdy ve čtvrt na jedenáct a v jedenáct jsem měla tu přednášku, takže jsem se soustředila akorát na to nachystat si všechny materiály a dojít tam. Ale jak jem si to video přehrávala, tak jsem se skoro zděsila, jak moc jsem říkala hmm a prostě. S tím musím do příště něco udělat A ano, byla to moje první přednáška na prvním festivalu.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Javorovej 12.09.2011 10:52

Skynet
Keby nebolo mna, tak teto videa tu nemate.
No jasněěě...a kdyby nebylo tebe, tak by nebylo potřeba banování.

Skynet 12.09.2011 05:46

Keby nebolo mna, tak teto videa tu nemate.

Tenpenny 11.09.2011 22:35

Bellatrix měla zajímavé věci, zato DaveL působil jako kdyby to moc připravené neměl.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet