Vol'jin - The Judgment 2

/pic/gameinfo/voljin
<- Předchozí | Stránka 2 | Další ->
Ale zde byli loa. Prastaří duchové těch, kteří překročili hranici smrti, a kteří mohli poskytovat neobyčejné dary nebo přivodit děsivé tresty. Loa mohli darovat trollovi vnitřní zrak – nebo ho přivést k šílenství, takže by si vyrval své vlastní oči. Jejich soud byl zvrácený, rychlý a nepředvídatelný. Vol’jin a Zalazane nějakou dobu utíkali a oba začali přemýšlet nad tím, zda nejsou legendy o Prvním domovu přehnané. Nezdálo se, že by tam bylo nějaké větší nebezpečí. V cestě jim stály dva obrovské vějířovité listy. S trhnutím sklouzli každý k jedné straně, odhalujíce velkou masožravou rostlinu: nambu. Chlupaté rty se rozevřely, čekajíce na ně. Vláknité zuby se dychtivě svíjely v rozšiřujícím se chřtánu, a Vol’jin nedokázal včas zastavit. Vrhl se na levou stranu a přitom lehce zavadil o nambu. Zkroucený a mávající rukama sklouzl na něco tvrdého a šupinatého. Zmateně zavrávoral zpět a zatřásl hlavou. To něco se otočilo a ukázalo se, že to je velmi rozzuřený a velmi velký raptor – ten největší, jakého kdy Vol’jin spatřil. Upadl nazpátek, vědom si toho, že nambu je někde za ním. Slyšel Zalazaneho vydávat jakési podivné, tlumené zvuky, ale stopu svého přítele Vol’jin ztratil. Raptorova hlava vyrazila dolů na Vol’jina a on se odkutálel nalevo. Obrovské čelisti se s scvaknutím sevřely v místě, kde ještě před chvílí stál. Z tvorovy tlamy stékaly provazce slin. Nambu na pohyb zareagovala rychlostí blesku, zavěsila se svými zuby na raptora a naplnila potrhané tělo zvířete jedem. Vol’jin měl dobu pouhých několika úderů srdce, aby využil rozptýlení: vytáhl svůj meč a plížil se kolem nambu, zhodnocuje situaci. Zalazane byl na opačné straně rostliny, házel sebou v hnízdě brouků alchu, kteří se přes něj vyrojili, kousali a bodali. Ten mu nějakou dobu nepomůže. Raptor vytrhl nambu ze země, vyškubl kořeny a odhodil rostlinu pryč. Malé, rozzuřené oči zvířete spočinuly na Zalazanem, přitahovány trollovými zběsilými pohyby. Nebyl čas. Vol’jin ze sebe vyrazil válečný pokřik a divoce udeřil svou zbraní. Maso se roztrhlo: na raptorových zádech se otevřela krvavá rána. Raptor se otočil, řvoucí vzteky, a hlavou odhodil Vol’jina do křoví. Vol’jin náhle nic neviděl, tvář měl plnou orosených, lepkavých listů. Cítil, jak se země otřásla, když zvíře zaútočilo. Vol’jin zavrávoral; opět ucítil raptorovy čelisti jen pár centimetrů od něj. Očistil si tvář od rostlin právě včas, aby viděl, jak se raptor vzepjal a opět se pro něj vrací.
<- Předchozí | Stránka 2 | Další ->


Naposledy upravil/a Mordecay 10.09.2014 v 18:38:22.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

grourse 01.06.2023 12:24

1995; 142 6 608 611 <a href=http://prilig.mom>buy priligy paypal</a> Hormonal changes and catabolic anabolic imbalance in chronic heart failure the importance for cardiac cachexia

Bellatrix 23.05.2011 13:59

Přestala jsem v nejlepším, jelikož pan spisovatel přestal v nejlepším :P Ale nebojte se, alespoŇ se máte do příště na co těšit.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Arrgoz 22.05.2011 13:18

*najlepsom - preklikol som sa

Tangalunga 21.05.2011 21:12

Arrgoz
coooooo?akurat v tom naklepsom si prestala...
Co myslíš tím naklespom? Jestli myslíš trollí mluvu tak to tu není protože v druhé části asi žádný troll nepromluvil ne?

Arrgoz 21.05.2011 13:04

coooooo?akurat v tom naklepsom si prestala...ale diky za preklad skvele citanie...mimochodom blackfans, s tymi perverznostami chod kamsi su to jeho normalne kly a nic takeho sa to nepodoba

Tangalunga 21.05.2011 06:37

Bellatrix super překlad btw

Bellatrix 20.05.2011 23:47

BlackFans
Noo clanok som sice necital ale ten obrazok trolla s cimci v puse je zajimavy . Mali by ste ten obrazek dat od 18cti
Řeknu ti, ty máš tedy vskutku zajímavé nápady.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Tangalunga 20.05.2011 23:21

BlackFans
Noo clanok som sice necital ale ten obrazok trolla s cimci v puse je zajimavy . Mali by ste ten obrazek dat od 18cti
Tady jde vidět na co myslíš...

Mordecay 20.05.2011 22:54

To v puse je jeho kel (zub). Nechápem prečo by mal byť od 18?

BlackFans 20.05.2011 22:40

Noo clanok som sice necital ale ten obrazok trolla s cimci v puse je zajimavy . Mali by ste ten obrazek dat od 18cti

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet