Vytvořte si hrdiny z Diabla!

http://media.wowfan.cz/news/diabloheroes
Diablo 3 hýbe světem, WoWko nechme dětem! I takto by se dal vtipně podtitul tohoto článku. Diablo je opravdu všude, hrají ho skoro všichni. Když se kouknete ve WoWku na seznam Real ID, tak určitě objevíte dost lidí s ikonkou D3. Není divu, že se někteří fanoušci snaží zkombinovat World of Warcraft a Diablo. Pomáhá tomu funkce, která se objevila ve WoWku s patchem 4.3, jenž nese název Transmogrifikace. Díky této funkce si můžete libovolně přizpůsobit vzhled vaší postavy. Stačí si najít model věci, která se vám líbí a vzhled přenést u speciálního NPC na svůj nejlepší gear. Více o této funkci naleznete v našem článku. Níže si představíme, jaké itemy k transmogrifikaci použít, aby vaše postava vypadala jako Barbar, Witch Doctor, Deckard Cain a jeho neteř Leah z Diabla 3, podle serveru WoW Insider. [odstavec]

Barbar

Barbar z Diabla je něco jako Warrior ve World of Warcraft. Proto je nejlépe použít plate věci, které také lépe vypadají. Ideálně je tedy tato přeměna vhodná pro povolání Warrior, Paladin a Death Knight.
Diablo 3 Barbar (Diablo III)
Níže můžete vidět itemy, které jsou nejvhodnější pro vytvoření vlastního Barbara ve World of Warcraft: [odstavec]

Witch Doctor

Witch Doctor se nejvíce blíží Shamanovi. A díky svému shamanismu až Voodoo nejvíce vynikne na Trollovi. Můžete zkusit i jiné rasy a pak nám zaslat obrázek mailem, jak to vypadá. Tato přeměna je vhodná pro všechna povolání.
Diablo 3 Witch Doctor (Diablo III)
Níže můžete vidět itemy, které jsou nejvhodnější pro vytvoření vlastního Witch Doctora ve World of Warcraft. K dispozici jsou dvě varianty. První z Leather předmětů a druhá z Cloth.

Leather

Cloth

[odstavec]

Deckard Cain

Deckard Cain je jedna z hlavních postav Diabla 3 (pozn. red.: vlastně každého Diabla), jenže je ve WoWku nejvíce podobný povolání Mága (pozn. red.: on vlastně je mág). Jelikož i v Diablu je rasou člověk, tak nejlépe bude vypadat na Humanovi. U této postavy hraje roli i vzhled hlavy, jelikož ta zůstává odkrytá, pokud se nerozhodnete na ni hodit nějaký fešný čarodějnický čepeček.
Diablo 3 Deckard Cain (Diablo III)
Níže můžete vidět itemy, které jsou nejvhodnější pro vytvoření Deckarda Cainea ve World of Warcraft: [odstavec]

Leah

Leah z Diabla 3 je neteří výše zmíněného Deckarda Cainea, která je i takovou učednicí svého strýčka a po velkou část hry vás bude provázet. Rasou je člověk, ale můžete klidně použít i Blood Elfku (pozn. red.: jsou více sexy). Díky cloth oblečení se hodí na každé povolání. Stejně jako u Deckarda, i u jeho neteře záleží hodně na celkovému vzhledu hlavy.
Diablo 3 Barbar (Diablo III)
Níže můžete vidět itemy, které jsou nejvhodnější pro vytvoření vlastní Leah ve World of Warcraft:

Naposledy upravil/a Astra 31.05.2012 v 16:57:57.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Paulie 02.06.2012 08:32

Článek mi přijde lehce mimo mísu i po přimhouření obou očí. Netušil jsem, že ve světě Warcraftu nastala okurková sezóna...

seanito 01.06.2012 11:07

Paráda, nejefektnější je asi Witch doctor, který je mimochodem i warcraft 3 povoláním, ve wowku mi hodně chybí special voodoo ability pro tento typ šamanů.

Drex 01.06.2012 11:00

Beeda2004
rekni mne jedinou hru ktera neni stereotypni, pokud vim zadna takova neexistuje
Piškvorky

Ellendway 01.06.2012 06:52

Beeda2004
rekni mne jedinou hru ktera neni stereotypni, pokud vim zadna takova neexistuje
Tetris

01.06.2012 03:08

rekni mne jedinou hru ktera neni stereotypni, pokud vim zadna takova neexistuje

Drex 31.05.2012 22:59

I v Diablu máte děti..a možná jich je tam víc než ve wowku :-) A děti zabijou každou hru...ale wowko se krásně drží,. Jinak Diablo větší nudu jsme nezažil. a ještě větší stereotyp než ve wowku :-)

Petanurban 31.05.2012 16:56

Super, takhle jsem si kdysi dělal postavy z Lotra.

Snake Plisken 31.05.2012 15:37

Kalohan
Skvely clanok! Len pod Leah je veta o barbarovy a nie o leah
Díky a díky za upozornění. Barbara jsem používal jako šablonu u každého.

Kalohan 31.05.2012 15:30

Skvely clanok! Len pod Leah je veta o barbarovy a nie o leah

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet