Warcraft komunitní premiéra: závazné rezervace pro všechny…

http://media.wowfan.cz/uploaded/Warcraft_premiera
Máme pro vás další novinky ohledně plánované komunitní premiéry Warcraftu.

Rezervace

Závazné rezervace pro ty z vás, kteří prošli předrezervací, budou pokračovat ještě dnes, ale nemeškejte. Od zítřejšího rána (tj. pondělí 9. května) se totiž rezervace zpřístupní i všem ostatním.

Sály

Co se týče kinosálů, které budeme mít k dispozici, v současnosti je pro premiéru vyhrazeno pět sálů. Dnes večer se díky velkému zájmu otevřou další dva. A pokud bude tento zájem pokračovat, není vyloučeno, že si pro sebe zabereme celé kino. Chcete být součástí takové akce nebývalé velikosti? Nezapomeňte přizvat své známé! Nač chodit na film v pár lidech, když se mohou všichni fanoušci setkat pod jedinou střechou!

Často kladené otázky

Bude v rámci této premiéry existovat podobná akce, kterou nabízí kina Kinepolis (odměnou za zakoupení lístku na film člověk obdrží výhody do World of Warcraft)? Tato možnost je aktuálně v jednání. Jsou sály striktně rozděleny na "alianční" a "horďácké"? NE. V sále můžete být třeba se svými známými bez ohledu na to, jaké straně fandíte nebo v jakém kostýmu přijdete. Rozlišení na Alianci a Hordu je pouze atmosférické, nejde o závazné rozdělení. Volba sálu je tudíž zcela na vaší libovůli. Platí v rámci účasti kostýmová povinnost? Rozhodně NE. Budeme rádi, když se v kostýmech ukáže co nejvíce lidí, avšak povinné to rozhodně není a klidně můžete přijít v "civilu". Určitě nebudete jediní. Pokud byste však v kostýmu rádi přišli a jen nevíte, jak na to, nezoufejte. Brzy vám poskytneme odkazy na nejrůznější návody, jak jednoduchý kostým vyrobit.

Důležité odkazy

Tak co, těšíte se?
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet