Warfronts - Horda dobývá, Contributions fáze pro Alianci

  warfronts    lion's roar    stromgarde   

Horda dnes dokončila svou dobývací fázi ve Warfronts ns EU serverech. Členové Hordy budou mít nyní přístup do Arathi Highlands skrze portál, který se nachází poblíž Warfront oblasti v přístavu v Dazar'aloru. Dosažení vítězství Hordě zajistilo přístup jednak k bossovi Lion's Roar a dále k řadě questů a rare mobů. Pro Alianci nastává Contributions fáze – sbírání surovin.

 

Zde si můžete přečíst, jaké Warfront lokace nás nejspíš v budoucnu čekají.

 

Horda

The Lion's Roar je world boss dostupný výhradě pro Hordu. Najdete ho na souřadnicích 37,39 v Arathi Highlands. Boss se zpřístupní vždy, jakmile Horda získá kontrolu nad Stromgardem, a zůstane spawnutý, dokud tato kontrola bude trvat. Je u něj šance na drop gearu s ilvlem 370. Bosse můžete vylootovat jen jedenkrát za daný Warfront cyklus. Look lockout se neresetuje spolu s weekly resetem, váže se pouze k Warfront cyklu.

Alianční obdoba tohoto bosse je Doom's Howl. Ten se spawne, až Stromgarde zase připadne Alianci.

 

Kromě zabití bosse můžete také plnit questy, ze kterých můžete dostat War Resources, Artifact Power nebo bedny s azeritovým armorem, která má ilvl 340. Každý z questů rovněž udílí 75 reputace s The Honorbound, kterou potřebujete třeba pro možnost hraní za Mag'har orka.

Tyto questy budou dostupné pokaždé, když Horda dobude Stormgard.

 
Dále můžete v Arathi Highlands najít řadu rare mobů, u nichž je šance na dropnutí gearu s ilvl 340.
 

 

Aliance

Zároveň začíná další Warfronts cyklus a nastává Contributions fáze pro Alianci. V rámci Contributions fáze má daná frakce za úkol sbírat a odevzdávat zdroje na válečné tažení. Zdroje se odevzdávají v Boralus Harbor (Aliance) nebo v Port of Zandalar (Horda), kde zároveň najdete War Table. Na něm můžete zjistit, která frakce právě kontroluje Arathi Highlands.

 

Mezi zdroje, které můžete odevzdávat, patří War Resources, goldy nebo profesní materiály. Každý z questů můžete splnit jednou za každou vaši postavu. Odměnou za tyto questy je 500 Artifact Power a 150 reputace se 7th Legion, kterou můžete chtít třeba pro možnost hraní Dark Iron trpaslíka.

 

Jakmile Aliance v daném regionu nasbírá dostatek zdrojů, nastane další fáze cyklu a Aliance dostane přístup k Warfront scenáriu.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

cerberos 18.09.2018 05:27

Než vstoupíte do Warfonts berte všechny questy které zadává ta orkyně před portálem,vyplatí se to jak kvůli dropu epic itemu s 340 a vyšší pokud bude warforged nebo lepší titanforged a ve Warfrontd je hafo bossů kteří dropují hračky mounty a itemy a taky kvůli reputaci opravdu zábava a jsem rád že je to jen jednou za týden aspoň mě to nebude nudit,mě padly rukavice s 340 itl,ale moje hunterka měla taky s 340 itl,ale tyhle z warfronts měly lepší staty tak jsem je vyměnil z hlavního bosse mě nepadlo nic a to nevadí padl mi u jinech ne epic bossů mount a 3 hračky takže jsem spokojen...

tkrejc 17.09.2018 10:06

Z bosse me sice nic nepadlo ale z rare me padly krasny rukavice 345ilvl

Gareth 17.09.2018 07:12

Takže, když mi z toho world bosse napoprvé nic nepadlo, můžu to zkoušet dál? Dokud nepadne ten item 370levlu.

godlike 16.09.2018 21:39

drop z rarek je denně resetlý? nebo týdně

Bellatrix 16.09.2018 22:23

Mělo by se to opět odvíjet od toho Warfronts cyklu. Takže ani denně, ani týdně. Ale podle toho, jak probíhá cyklus.

Šéfredaktor WoWfan.cz

marekrich 17.09.2018 00:09

Přesně jak píše Bellatrix, vlastní tvá frakce warfront? máš jeden drop z rarek, až se to celé otočí a budeš ho vlastnit znovu, máš druhý drop, a furt dokola (zhruba jednou za dva týdny)

Dickinson 17.09.2018 11:59

@Bellatrix je to tak , odzkoušeno , den co den až do ressetu sem lital po Arathi a Rare se ressetují až Warfront cyklem .

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet