Warlords of Draenor Alpha testing, nový formát souborů

Dnešek se zapíše do historie World of Warcraftu jako počátek nové etapy. S radostí vám oznamujeme, že byla spuštěna Alfa pro datadisk Warlords of Dreanor. To znamená, že vývoj nového datadisku pokročil do další fáze, která se snad co nejdříve posune až do Beta testingu, z kterého vám pak budeme streamovat naše první dojmy.
Blizzard Enterteiment zdroj

Již je za námi pořádný kus práce na datadisku Warlods of Dreanor, a dnes vám s radostí oznamujeme, že jsme spustili uzavřené Alpha testování. Součástí Alpha testování je i používání veřejných serverů na ukládání dat. To pro vás znamená, že brzy uvidíte první informace z dataminingu. Aplha bude částečně limitovaná, to znamená, že například Garrisons, raidy a další věci nebudou zatím přístupné. Jejich přidání do hry plánujeme až v pozdější fázi testování. Chceme nejprve otestovat základní interface, později, až se zapojí do testování více hráčů (pozdější fáze Bety), do hry zakomponujeme zbytek věcí. Také se nám podařilo dokončit nový technologický postup komprese dat, který se stane součástí Alpha testingu. Nový formát se bude jmenovat CASC.

Představení nového formátu souborů: CASC

Posledních dvacet let Blizzard Enterteiment používal pro ukládání a kompresi souborů formát názvem Mo'paQ. Mohli jsme vám přinést skrz něj například technologii MPQ, která se používá pro přímé streamování apod. Jak jsme vyvíjeli nové a nové hry, tak se vývoj nového formátu souboru dostal do pozadí. Čím dál častěji ale narážíme na limity tohoto formátu a proto jsme se ho rozhodli nahradit novým, tedy formátem CASC. Tento formát souborů bude nejdříve použit pro Alpha a Betu Warlord of Dreanor, v posledním pre-expansion patchi bude součástí hry a všechny vaše soubory budou převedeny pod tento formát. Nejspíše to zní divně, ale bohužel je to pro nás nutností. Tento typ formátování skýtá mnoho výhod nejen pro vývojáře, ale i pro vás. Zde jsou některé z nich: - Ochrana před poškozením soborů: Formát CASC bude dobudoucna obsahovat nástroje pro automatické opravy souborů, to pro vás znamená i menší množství errorů ve hře a také při instalaci. - Rychlost: Hra bude plynulejší a tak z ní budete mít větší požitek. Hra se vám bude zdát o něco rychlejší. - Patchování: Updatování hry budeme mnohem rychlejší a spolehlivější. Nebude zapotřebí při instalaci dvojnásobku místa na disku. - Client hotfix: CASC umožní opravení hotfixů, bez nutnosti stahovat další patche. - Streamování: Lepší podpora pro streamování gameplay bude samozřejmostí. - Rozšiřování: Struktura souborů bude úplně jiná, díky tomu nebude problém začlenit do hry nové technologie a v neposlední řadě nás již tento formát nebude omezovat. Nejprve jsme tento formát použili u hry Heroes of the Storm's Alpha, osvědčil se nám, a proto ho chce v budoucnosti použít pro WoW. První z důležitých kroků bode převést všechny soubory na tento formát, pak už bude pro hráče mnohem jednoduší instalace WoW, jeho updatování apod. Do budoucna se ještě k CASC vrátíme v našich bluepostech.

Zapsání do Bety

Zatím jsme v ranní fázi testování Alphy, nicméně pokud máte zájem se podílet na testování WoD, tak se prosím zaregistrujte pomocí battle.net. Stáhněte si Battle.net system check tool a napište zde vaši PC konfiguraci. Zkontrolujte si, že jste si updatovali vaši sestavu. Pak už jen stačí čekat a třeba se na vás usměje štěstí a obdržíte pozvánku do Warlords of Dreanor Beta.

Připomenutí bezpečnosti accountu

Prosíme vás, abyste si dávali pozor na vaše údaje k účtu, obzvlášť když se blíží datadisk WoD. Je možné, že se phishing útoky budou množit a my bychom jen velice neradi viděli váš account zneužitý. Dvakrát si raději kontrolujte emaily od naší společnosti, jestli se nejedná o podvodný email. Pro více informací, jak rozpoznat pravý email od podvrhu, prosím kontaktuje naši podporu na Battle.net Account Security site. Buďte připraveni na další informace o nadcházejícím datadisku. V průběhu týdne budete informováni o celém patch notes 6.0.



Naposledy upravil/a Hanzik 07.04.2014 v 12:25:19.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

hitteeDus 16.06.2023 05:28

If you want to learn more about starting an HSA, you have a few key options <a href=http://propec.homes>propecia alternative</a> If you ve just eaten, your blood sugar ranges will go blood sugar high covid up, after which they ll settle back down If you might have diabetes, however, your blood sugar ranges may have to be specifically managed Everyone will it regulates blood sugar levels respond differently to certain elements, which is why it s essential How To Reduce Blood Sugar Level Immediately mg dl in blood sugar to have individualized target glucose levels Of course, tiredness is a fairly nonspecific symptom and can even be a sign of low blood sugar, as Dr blood sugar levels and nausea and tinnitus Adimoolam points out

louramb 26.05.2023 22:31

<a href=http://viagr.top>how old do you have to be to take viagra</a> I am not able to check my blog comments often in the summer because we are so busy

Undiply 08.05.2023 20:25

Furthermore, comparison of the parC QRDR identified a mutation at nucleotide position 254 C254T resulting in a Thr 85 Ile amino acid change in all M <a href=https://cialiss.sbs>cialis for daily use</a> The response to treatment and its side effects should be evaluated throughout the course of therapy

Stalor 07.04.2014 20:10

corpsen
tolik novych informaci z WoD a vy sem nic nedáte.. lidi aby chodili na jiné fórka..
Jak říkáš, je toho opravdu hodně, dělám na tom. Ber ale v potaz to, že i já mám svůj volný čas, stejně jako ty. Snažíme se pro vás toho překládat co možná nejvíce, ale rozdíl orpoti ostatním stránkám a nám je ten, že nedáme jen CTRL+C a CTRL+V a jsme s tim hotovi.

07.04.2014 17:20

corpsen: ja bych rekl ze prave kvuli tomu ze jich je tolik tak pracujou jeste na prekladu

corpsen 07.04.2014 17:08

tolik novych informaci z WoD a vy sem nic nedáte.. lidi aby chodili na jiné fórka..

Esperanta 06.04.2014 23:52

Ellendway
Tady někdo cestuje v Tardisu. Alpha začala před pár dny...
Znamená to, že Doktor taky hraje WoW O_o

Ellendway 06.04.2014 23:06

Dnešek se zapíše do historie World of Warcraftu jako počátek nové etapy.
Tady někdo cestuje v Tardisu. Alpha začala před pár dny...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet