Warlords of Draenor - Bude i další datadisk, Free-to-play…

//pic/wod/warlordsofdraenor_logo
Předobjednat Warlords of Draenor
Portál ReadyCheck vyzpovídal vývojáře Warlords of Draenor a my se tak dozvěděli několik nových a zajímavých novinek. Přináším vám jejich shrnutí.

Warlords of Draenor obecně

  • Po Warlords of Draenor bude další datadisk.
  • Zatím se nechystá free-to-play model, Blizzard je se současným business modelem spokojen.
  • Příběh Warlords of Draenor bude složitější a temnější než tomu bylo u Mists of Pandaria
  • Questování by mělo ve Warlords of Draenor přinášet více zážitků. V každé zóně bude přímo v uživatelském rozhraní vyznačena hlavní příběhová linie a příběh bude více nutit hráče k objevování okolí a příběhu. Objeví se i nový outdoor obsah, který nebude založen na daily questech a půjde v něm nějak progressovat.
  • Nástroj Guild Finder by potřeboval vylepšit, ale asi se toho nedočkáme už v tomto datadisku. Časem se také objeví více věcí, které půjde hrát mezi realmy a i z toho by guldy mohly profitovat.

Warlords of Draenor PvE

  • Vývojáři si uvědomují, že stále existuje početná komunita hráčů, která by ocenila Heroic dungeony na úrovni obtížnosti Burning Crusade Dungeonů. Původně měl k tomuto účelu sloužit Challenge mode, ale ten pouze vedl k tomu, že hráči se snaží o co nejvyšší rychlost. Možná bychom se tedy mohli dočkat více dungeonů s více CC apod., jako tomu bylo v BC.
  • Jedním z nápadu pro WoD je nabídnout v LFR speciální odměny, pokud ho dokončíte v určitém tempu. To by mohlo zkušenější hráče donutit k tomu, aby LFR hráli se svými slabšími přáteli.
  • Do budoucna se možná dočkáme Mythic obtížnosti dungeonů, ale zatím se to neplánuje.
  • Bossové ve Warlords of Draenor budou i nadále kombinovat různé raid mechaniky a někteří z nich budou mít i raid mechaniky a techniky nové. Např. Siegecrafter Blackfuse je dobrým příkladem bosse, který chytře kombinuje staré mechaniky tak, že vzniká nový zajímavý encounter.

Warlords of Draenor PvP

  • Nejspíš se nedočkáme častějších menších patchů, které by jen vyvažovali PvP. Každý patch totiž kromě práce na něm samotném vyžaduje i spoustu práce okolo a zpomalovalo by to vývoj nových vecí.
  • Na druhou stranu by se pro toto vyvažování daly použít hotfixy, které se dělají mnohem jednodušeji.
  • U rychlých změn by vývojáři rychle ztratili přehled a malé změny zase nemají na PvP moc velký vliv, takže nejlepší to bude asi opravdu řešit těmi hotfixy.
  • Pokud by se hráčům dovolilo přihlásit se solo do některých věcí jako RBG nebo arén, určitě by to zvýšilo počet účastníků, ale určitě by to také přineslo více nevhodného chování. Ve Warlords of Draenor by měl nástroj Looking for Group umožnit skládání PvP skupin, tak snad to pomůže od dlouhých front.

Warlords of Draenor Arény

  • Když byly arény v Burning Crusade vloženy do hry, ještě do ní úplně nezapadaly, protože přece jenom classy nebyly moc vyvýžené na 1v1 nebo 2v2. Teď už je to ale lepší.
  • Z armory byla odstraněna historie arén, protože tyto statistiky zabíraly hodně místa a používalo je hodně málo hráčů. Do budoucna se ale možná dočkáme historie Trial of the Crusader.
  • Vývojáři se snaží zavést solo přihlašování do arén, ale jsou tu určité problémy, které musí nejprve vyřešit (jako např. že počty hráčů hrajících různé role nejsou vyvážené).
  • Vývojáři jsou si vědomi toho, že někteří hráči by chtěli do hry vrátit Skirmish arény, ale v tuto chvíli na to nemají čas. I tak by ale nebylo špatné mít arény, u kterých se nic nestane bez ohledu na výsledek.
  • Čas čekání před začátkem arény (Arena Preparation) je možná příliš dlouhý.


Naposledy upravil/a Astra 05.02.2014 v 19:02:02.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

icekiss 06.02.2014 12:32

Warlords of Draenor PvE Vývojáři si uvědomují, že stále existuje početná komunita hráčů, která by ocenila Heroic dungeony na úrovni obtížnosti Burning Crusade Dungeonů. Původně měl k tomuto účelu sloužit Challenge mode, ale ten pouze vedl k tomu, že hráči se snaží o co nejvyšší rychlost. Možná bychom se tedy mohli dočkat více dungeonů s více CC apod., jako tomu bylo v BC.blizzard ++++++ KONEČNĚ

Azgraloth 05.02.2014 23:44

Deathkroman
DAlší datdisk? Že by nám Ner´Zhul otevřel nový portál? nebo Gul´Dan povolá Burning legion? Sakra já se těším!!!
tipuju spíše toho Gul'dana protože chci aby Ner'zhul byl taky jednou pořádnej dobrák

milanko 05.02.2014 23:27

Nejspíš se nedočkáme častějších menších patchů, které by jen vyvažovali PvP. Každý patch totiž kromě práce na něm samotném vyžaduje i spoustu práce okolo a zpomalovalo by to vývoj nových vecí.Na druhou stranu by se pro toto vyvažování daly použít hotfixy, které se dělají mnohem jednodušeji.U rychlých změn by vývojáři rychle ztratili přehled a malé změny zase nemají na PvP moc velký vliv, takže nejlepší to bude asi opravdu řešit těmi hotfixy.
Argumentacia
Questování by mělo ve Warlords of Draenor přinášet více zážitků. V každé zóně bude přímo v uživatelském rozhraní vyznačena hlavní příběhová linie a příběh bude více nutit hráče k objevování okolí a příběhu. Objeví se i nový outdoor obsah, který nebude založen na daily questech a půjde v něm nějak progressovat.
Ok super máme temný príbeh čo len znamená tzv. diablo 3 syndróm čiže ako 10 level zabijeme najepickejšieho bossa a hneď za rohom je ďalší ktorý zničí celý vesmír tak nejak si predstavujem temný príbeh. A questovaní?Ok na prvý krát budem ohúrený ale zrazu človek potrebuje vyexpiť alta jednoho alebo druhého a vsadím sa že progresovanie na Q liniach bude veľmi pomalé ako expenie ale i tak neposkytnú zábavu na low leveloch...

Deathkroman 05.02.2014 14:25

DAlší datdisk? Že by nám Ner´Zhul otevřel nový portál? nebo Gul´Dan povolá Burning legion? Sakra já se těším!!!

Ensscz 05.02.2014 09:34

Esperanta
Na ten temný příběh se moc těším! Celkově na celý datadisk!
Jo taky se těším na něco ostřejšího MoP byl skvěly, ale prostě to nebylo ono. Byl to krásný svět, ale nebyl to Warcraft. Asi si před datačem zahraju nějaké stare Warcrafty na naladění(Beyond the dark portal)

Tiliana 04.02.2014 22:23

Honza4545
Jedním z nápadu pro WoD je nabídnout v LFR speciální odměny, pokud ho dokončíte v určitém tempu. To by mohlo zkušenější hráče donutit k tomu, aby LFR hráli se svými slabšími přáteli.A ve výsledku zase bude to že se budou na trade skládat lfr groupy s požadovaným eq.
.Tak se na ne vy..... a půjdeš sám nic jednoduššího

Esperanta 04.02.2014 20:41

Na ten temný příběh se moc těším! Celkově na celý datadisk!

Honza4545 04.02.2014 20:36

Jedním z nápadu pro WoD je nabídnout v LFR speciální odměny, pokud ho dokončíte v určitém tempu. To by mohlo zkušenější hráče donutit k tomu, aby LFR hráli se svými slabšími přáteli.A ve výsledku zase bude to že se budou na trade skládat lfr groupy s požadovaným eq.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet