Warlords of Dreanor – Dungeony

Úvod nového datadisku by měl přinést 7 nových dungeonů pro 5 hráčů. Všechny až na jeden budou naprosto nové a umístěné po celém Draenoru. Jedinou instanci již známe a tou je Upper Blackrock Spire, který bude předělán a zpřístupněn po dosažení maximální úrovně na heroic obtížnost stejně jako další dvě z nově dostupných. To znamená, že 4 dungeony budou sloužit pro urychlení levelování a zbylé budou rozšiřovat dostupný obsah na maximální úrovni. Vývojáři se také snažili dungeonům dát více příběhu do pozadí, aby se staly více důležité a vyplnili menší skulinky v příběhu. V současném datadisku Mist of Pandaria mají tuto funkci převážně scenária a ani o ty nebudeme ochuzeni, protože se chystá několik nových, které budou v průběhu datadisku zpřístupněny a měli by stejně jako dungeony dostat svou roli v příběhu. Dungeony budou dostupné na normal, heroic a challange mód, ve kterém budete moct obdržet úžasné předměty na transmogrification. Stejně tak i scenária budou dostupné v normal a heroic obtížnosti.
BSM

Blood Maul Slags

Nahází se ve Frostfire Ridge a budou zde 4 bossové, kteří budou poskládáni nelineárně, takže si můžete vybrat, v jakém pořadí chcete postupovat, ale samozřejmě na závěrečného bosse budete muset jít až jako posledního. Krutí Ogrové, kteří obývají aktivní vulkán, vězní Orky a Draenei a dělají si z nich své otroky a baví se jejich týráním a dokonce i házením do lávy. Jako hrdinové budete v průběhu dungeonu zachraňovat tyto otroky a v tom se vám budou snažit zabránit patroly Ogrů a bossové.
BSM8 BSM1 BSM2

Blackrock Foundry

Tato instance se nachází v Gorgondu. Můžete v ní spatřit válečné stroje klanu Blackrok a ty by měli být zapojené do bojů a to i tak, že je budou moct ovládat sami hráči.
ponorka Gorgond

Auchindoun

Název tohoto dungeonu jistě každému připomene trosky z rozpadlého kolosálního díla Draenei na jihu Terrokar Forest. V tomto datadisku však nečekejte ruiny, ale ohromnou stavbu, která slouží jako mausoleum pro pohřbívání mrtvých Draenei a kde se jejich duše odebírají k odpočinku. Toto místo bylo znetvořeno Plamenou legií, která zde lovila odpočívající duše a také padla zmínka o Gul’danovi, kterého toto místo zajímalo, ale více se o jeho spojitosti s touto instancí zatím nedozvíme.
auch Gorgond

Arakkoa Spires

V zemi Spires of Arakk se nachází majestátní tvorové, kteří obývají tuto půdu a mají velmi vyspělou civilizaci. Tuto instanci neobývají stvoření, které známe dnes, protože původní vyspělá civilizace byla roztroušená a my momentálně známe jen ty zákeřné a prokleté tvory zvané Arakkoa, které mají s původními málo společného. Budeme mít možnost poznat i vznešené předchůdce a pravděpodobně nás seznámeni i s jejich osudem.
ponorka Gorgond

Shadowmoon Burial Grounds

Shadowmoon klan v čele s Ner’zhulem pracoval na ovládnutí temných sil a magie, což ponořilo Shadowmoon do temné podoby, kterou známe a můžeme vidět v dnešním Shadowmoon Valley. Hlavním cílem v tomto dungeonu bude zastavit Nerz’hula a jeho pokusy dříve, než se vše zvrhne a znetvoří část Draenoru.
ponorka Gorgond

Iron Barracks

Právě zde se formuje armáda největšího nepřítele, kterého budeme mít, Iron Horde. Naším úkolem bude zastavit je dříve, než najdou způsob jak se dostat na Azeroth a zničit ho.
ponorka Gorgond

Blackrock Depot

O tomto dungeonu se během Blizzconu nemluvilo, ale víme, že by měl být umístěn do Gorgondu. Pravděpodobně zde bude opět vidět armáda a nové válečné stroje.
ponorka Gorgond

Upper Blackrok Spire

Blackrock Spire je rozdělen do dvou částí a to Upper a Lower. Právě Upper Blackrok Spire se rozhodli vývojáři předělat na heroic dungeon pro lvl 100. Opět se budeme moct vypravit do Hall o Blackhand a postavit se části armády Blackhand, která zde dělala pokusy s draky. Pravděpodobně se dočkáme i příběhu, který by měl být velmi důležitý pro celý děj ve Warlords of Dreanor.
ponorka Gorgond
Těšíte se na nové dungeony a přepracované UBRS? Líbí se Vám myšlenka lépe propracovaného příběhu v instancích a pomůže je to zpopulárnit?

Naposledy upravil/a Snake Plisken 15.11.2013 v 20:40:44.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Zuzlínka
Zuzka Hortenská

Zuzlínka je autorem 17 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Sabimpatt 30.05.2023 09:52

You flip the top trigger and hook on the middle setting, now before you release pressure from the spring make sure your hand is clear <a href=http://acialis.sbs>cialis reviews</a>

Danca 25.11.2013 15:35

Docela me mrzi, jak se snizuje pocet dungu. Na zacatku TBC, bylo 14 dungu, ktere jsme mohli chodit na normal a pak na hc a ted to bude jen 7. To se mi zda jako velky pokles. Chapu, ze pro vetsinu lidi jsou dungeony jenom brutalni farmou a je jim jedno jestli vidi furt ta sama mista dokola. Trochu rozmanitosti by to ale chtelo. Mam strach, aby se mi ten datadisk rychle neomrzel, prestoze z neho citim velky potencial. Na pribeh v instancich se docela tesim, ale doufam, ze nebude zdrzovat. Kdyz uz jsem poslouchal asi po ste Arthase v CoS, tak to se casem proste omrzi K celemu datadisku jenom doufam, ze Blizz nebude moc menit historii, kterou uz zname. Male zmeny nas asi neminou, ale jako milovnikovi Lore by mi vetsi zasahy docela vadily a mozna me od hrani i odradily.

Zuzlínka 16.11.2013 17:07

Deadmau
Souhlasím, že jednou a dost jelikož pro hráče se stalo důležité co nejdřív udělat lvl cap a pak se hrou bavit, ale to má za následek odliv hráčů, proto se domnívám, že se Blizzard snaží udělat hru zábavnější při expení, aby si hráči hru více užívali.
Určitě to nebude tak, že by nás to otravovalo, ale mělo by to dokreslovat obvykle pozadí a pak by tam měli být nějaká videa, které se budou moct samozřejmě přeskočit.Pochybuji, že by nás chtěl Blizzard umlátit opakováním toho samého bez možnosti přeskočení.

Deadmau 16.11.2013 14:44

Beeda2004
myslim ze pribeh v dungeonech nenei spatnej ale udelal bych to jak stratholme v COT, projdes si ho porpvy s animacema a mluvenim ale podruhy a vice uz to da na vyber preskocit aby to nezdrzovalo, nejhorsi dung je ukecanej dung
Souhlasím, že jednou a dost jelikož pro hráče se stalo důležité co nejdřív udělat lvl cap a pak se hrou bavit, ale to má za následek odliv hráčů, proto se domnívám, že se Blizzard snaží udělat hru zábavnější při expení, aby si hráči hru více užívali.

15.11.2013 23:07

myslim ze pribeh v dungeonech nenei spatnej ale udelal bych to jak stratholme v COT, projdes si ho porpvy s animacema a mluvenim ale podruhy a vice uz to da na vyber preskocit aby to nezdrzovalo, nejhorsi dung je ukecanej dung

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet