Weekly news #3

Včera jsem vám pod článkem slíbil, že se v dalším díle "Weekly news" podíváme na další modely. Během dnešního dne se jich objevila další spousta, takže se máte na co těšit. Mimo to jsem si pro vás také připravil 6. díl Azeroth Choppers. Přeji vám příjemnou zábavu.

Item sety

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

Modely mobů

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

Azeroth Choppers

Dnešní díl se ponese v tak trochu grafickém nádechu. Řeč bude o výrobě mounta jako takového a to v 3D prostřední, pomocí kterého se pak převádí všechny údaje do hry. Vy pak ve hře již vidíte svého mounta (např. Onyxii jako já) v podobě pixelů. Zde však uvidíte, co za tím vším stojí.

Update game interface

S novým datadiskem přijdou i změny do Dungeon journalu a interface. Konkrétně se jedná u DJ o doplnění informací pro danou roli. Pokud tedy jste DPS, můžete si přečíst v pár větách u daného bosse, co bude pro vaši taktiku charakteristické. Interface se jedná možnosti přímo ve hře ovládat svoje addony (zap./vyp.). Také se zpřehlednil interface pro bindování kláves. Už tedy nebudete muset scrollovat až do Číny, pokud budete chtít nastavit své bindy.

Dungeon Journal

Tauren revamp

Key binding

Tauren revamp


Naposledy upravil/a Stalor 23.05.2014 v 18:48:11.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Metiu 24.05.2014 20:01

Tí chrobáci sú inak exkluzívny. Neviem sa dočkať, až si ich za huntera pochytám

EnJay 23.05.2014 23:34

já jsem tak rád že hraju za rogunu ten set je ejakuloidní gronni to je taky nářez cgudák Gruul proti nim vypadá jak opelichanej mop,a ten keybind....nádhera

ebolus 23.05.2014 22:23

Doufám, že se tu objeví i přeložený patch notes 6.0 a další news a že jich je, ať pořád nemusím chodit na ty konkurenční weby! Jinak GJ doufám, že budete pokračovat.

Stalor 23.05.2014 19:10

Deathkroman
Musím říct, že kdyby nabrali víc takových redaktorů, jako si ty, tak bych byl spokojený. Ale né oni přijmou matlá.., který jednou napíše lore článek a pak zase něco z úplně jiného soudku..
Jsem velice rád, že se vám moje práce líbí ..s redaktory máme nouzi. Ale snad se to časem zlepší

Deathkroman 23.05.2014 18:57

Musím říct, že kdyby nabrali víc takových redaktorů, jako si ty, tak bych byl spokojený. Ale né oni přijmou matlá.., který jednou napíše lore článek a pak zase něco z úplně jiného soudku..

Sir Finley Mrrgglton 23.05.2014 18:37

Tí noví obri - krása!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet