Worgen mount

/pic/uploaded/worgenmount

Worgen mount

Už je to docela dávno, co jsme Vám představili mounty goblinů a všichni jsme netrpělivě čekali na zvířata, na kterých budou jezdit worgenové. Konečně jsme se dočkali... Worgeni totiž žádné mounty mít nebudou. Proč by zvíře mělo jezdit na zvířeti? Worgen získá na 20. levelu speciální schopnost (Running Wild), díky které skočí na všechny čtyři a poběží jako zvíře. To bude jeho mount. Nemělo by to znamenat, že by worgeni neuměli jezdit na ostatních mountech, ale žádného rasového mounta mít nebudou. Více již oficiálně od Blizzardu:
Zarhym zdroj

Running wild je vlastně nový rasový "mount" worgenů. Funkčně je tato schopnost totožná s jakýmkoli mountem. To znamené, že Worgeni nepřinesou žádného mounta do rasových skupin, kterého by Alianční rasy mohli získat. Tato schopnost se také hodně liší od Plainsrunning, které dříve bylo u taurenů (pozn. red.: Tato schopnost byla s patchem 1.1 odstraněna, nahrazovala také funkci mounta, avšak fungovala přece jen trochu jinak. Tauren totiž musel 10 sekund běžet, aby získal stejnou rychlost jako mount, a když například zastavil, dostal jakoby "dismount" a musel znovu startovat.). Rozhodně nemáme v plánu tuto schopnost jakkoli vracet. Navíc si myslíme, že Running Wild velice dobře sedí k povaze worgení rasy. Spíše než aby měli fyzického mounta, raději skočí na všechny čtyři a poběží takhle. Když budete hrát za worgena, určitě Vám to přijde opravdu skvělé.

Patch 4.0.1

Do etéru byla vypuštěna již druhá část patche 4.0.1 (tentokrát to dává dohromady "pouhých" 4.45GB), kterou si můžete předstáhnout pomocí Blizzard Background Downloaderu. Cataclysm se blíží!

Worgen Female

Na Betě již jde založit Worgen female. Takhle vypadají modely:
worgen female on beta worgen female on beta


Naposledy upravil/a Wrent 19.09.2010 v 13:52:10.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

nesty 19.09.2010 13:50

obe casti dohromady maju 4,45 gb, nie len ta druha ...

Vikano 19.09.2010 13:49

chcem sa spýtať, k tomu patchu...som dal včera sťahovať ten prvý part, ale nestiahlo mi to celé a dnes, keď sa to spusitlo už tam bolo 4.45GB, nie tých 1,7...nebude to tam niekde chýbať, že? ...stiahne to asi automaticky s týmto druhým partom

Wrent 19.09.2010 13:44

Aras
jak najedu na ten blizzard background downloader?
Měl by se ti spustit sám, většinou stačí vypnout a zapnout WoW.

Aras 19.09.2010 13:38

jak najedu na ten blizzard background downloader?

zajic 19.09.2010 13:35

prominte panove, ale ty modely pred tim vypadali lip, tohle je silenost.. osobne si nedokazu predstavi, ze bych hral wrogena female..jo a jinak k mountovy pecka, neco podobnyho sem si predstavoval.. prece jenom je tak trosku blbost aby vlkodlak jeste na necem jezdil.. (aspon co se tyka rasovyho mounta)

Wrent 19.09.2010 13:33

icekiss
zertujete s tema worgenkama? sak to sou vetsi popelnice nez predtim
Screen s nynějšího buildu bety.

icekiss 19.09.2010 13:22

zertujete s tema worgenkama? sak to sou vetsi popelnice nez predtim

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet