World of Warcraft Remote app

/pic/uploaded/gchat
Aplikace je na první pohled velice přehledná. V hlavním menu hned vidíte tlačítka pro přepínání mezi vašemi charaktery, aukcí, prohlížením vaší guildy, guild chatu apod. Součástí menu jsou i klasické prvky jako settings, help, logout apod. Dole je po celou dobu lištička, kde můžete přepínat mezi postavami nebo okamžitě vyvolat MENU a Search, které slouží pro vyhledávání na Armory. Jak jsem již nastínil v novince, aplikace obsahuje nejen guild chat, ale aukci a armory. Takže máte tři aplikace v jedné. Začnu první s guild chatem.

Guild chat

Po rozkliknutí uvidíte přehledně členěné rozhraní. Jako první máme samotný guild chat, po ním jsou vaše whispy a úplně naspod vidíte online hráče guildy. Ti jsou zobrazeni hezky s avatarem, jménem postavy, rankem v guildě a ikonkou povolání. V pravém rohu máte k dispozici podrobnější nastavení, kde si můžete nastavit vše od zvuků až po automatické přihlašování k chatu. V základním nastavení se totiž automaticky nepřipojujete. Pokud se rozhodnete něco napsat, klikněte na guild kanál a už dole v okýnku píšete kamarádům. Můžete rovněž přepínat z guild kanálu na whispy nebo oficírský kanál, pokud na něj máte pravomoce. Vše se vám zobrazuje najednou barevně odděleno nebo si můžete jednotlivé kanály odfiltrovat.

Armory

Další částí aplikace jsou armory, ke kterým se dostanete po kliknutí na tlačítko Search v dolní liště. Napíšete guildu, charakter nebo item a dáte vyhledat. Poté si můžete procházet, co chcete. U postavy vidíte všechny předměty klasicky rozvržené a po kliknutí se zobrazí i detaily daného itemu. Dále samozřejmě uvidíte všechny staty, item level, talenty a achivementy. Ale pozor, talenty a achivementy nejde dále rozkliknout, tak se můžete maximálně podívat na to, kolik má daná postava achivementů, jaký má talentový strom a kolik bodů v něm má (pozn.: např.: 6/32/3). U guild si prohlédnete hráče, které si můžete seřadit podle ranku, levelu, rasy, classy atd... A to je tak vše.

Aukce

Poslední částí je již známá aukce, kterou možná ani není třeba představovat. Nahoře v horní části si můžete vybrat, zda chcete navštívit neutrální aukci nebo aukci své frakce. Po tím máte k dispozici procházení aukce, zobrazení vašich příhozů (bids), vaše aukce a vytvoření nové aukce. Samozřejmostí je i přehledná tabulka, kde hned uvidíte, jak jste na tom. Kolik jste toho prodali, kolik aukcí jste vyhráli, kolik jste si vydělali peněz a jak je plná vaše schránka. Procházení aukce je takové, jak bych čekal. Můžete hledat itemy podle vzácnosti, kategorie, levelu a samozřejmě jména. Vše se zobrazuje perfektně, i s ikonkami itemů. Vaše příhozy vám ukáží kolik máte aktivních aukcí, kolik vyhraných a kolik prohraných. Jednoduché a přehledné. Tak to má být.
Vaše aukce jsou zobrazeny v podobném duchu, jako příhozy. Takže vidíte své aktivní aukce, prodané a ukončené. Nyní přecházíme v vytváření aukcí. Po rozkliknutí uvidíte itemy ze svých batohů, banky a pošty, které můžete různě seřadit. Když si vyberete item, který chcete prodat, uvidíte vše potřebné - za kolik jej chcete prodat, jak dlouho bude trvat aukce, jestli je to cena za stack nebo item a kolik kusů chcete prodat.
Aplikace je nyní k dispozici na blíže neurčenou dobu k vyzkoušení zdarma. Nevím, zda je kompletně zdarma, či je k dispozici pouze guild chat, jelikož ji mám již zaplacenou před vydáním guildchatu. Od některých lidí jsem se dozvěděl, že by měl být zdarma pouze guild chat a aukce by měla být normálně placená za 2,99 EURO (2,49 Liber). Více podrobností o aplikaci naleznete na oficiálních stránkách. Celý program vyšel teprve nedávno a tak se tam mohou objevovat jisté chyby, na které si mnozí lidé v komentářích v Android marketu stěžovali. Jedna ze stížností byla, že ji někteří lidí nemohou v marketu přes svůj mobil najít. Nezobrazovala se jim asi proto, že jejich telefon aplikaci nepodporuje. Vyžaduje totiž minimální rozlišení 320x480, což třeba můj HTC Wildfire nemá a tak jsem měl stejný problém. Musel jsem si ji pracně najít a nainstalovat ručně. Pokud máte stejný problém, odkaz naleznete níže. Stáhnout aplikaci si můžete z následujících zdrojů:

Naposledy upravil/a Wrent 03.05.2011 v 22:28:34.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Snake Plisken
Jan Šafran

Snake Plisken je autorem 344 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Vra 05.05.2011 13:56

Snake Plisken
Z bláta do louže.
A to ti napovídal kdo? Už teď se spekuluje o tom, že to Android jednou převálcuje pokud usne na vavřínech...

Snake Plisken 04.05.2011 22:35

Radiaw
Ale tuší ... jinak by nešli do WP7
Z bláta do louže.

Radiaw 04.05.2011 22:15

Ale tuší ... jinak by nešli do WP7

Snake Plisken 04.05.2011 21:33

Mondrogar
Symbian je totiz mrtvej
Přesně tak a nejsmutnější na tom je to, že to Nokia neví.

Mondrogar 04.05.2011 20:27

Symbian je totiz mrtvej

tommygun 04.05.2011 18:28

Jednorozec
Nojo, uFoun, Android, ale pro pořádnej telefon jako je Nokia N900 to zas neudělaj. :-(
To je slvo do pranice D

Jednorozec 04.05.2011 09:38

Nojo, uFoun, Android, ale pro pořádnej telefon jako je Nokia N900 to zas neudělaj. :-(

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet