World of Warcraft zdarma na měšíc pro nové hráče

Tu a tam se Blizzard rozhodne motivovat potencionální hráče k vyzkoušení World of Warcraft. Buď to jsou slevy na battlechest, nebo pomocí "recruit a friend" systému. Nyní si připravil zcela nový projekt. Hráči, kteří využívají jednu, či více her od Blizzardu, nicméně ještě neokusili krásy Azerothu ve WoW, byli nyní osloveni, aby vyzkoušeli i nejhranější MMORPG hru na světě. A i když jste všechna vyřčená kritéria splnili, nemáte vyhráno. Nejedná se o celoplošnou akci, ale o určitý výběr. Kritéria jsou interní, tudíž ani my o nich nemáme bližší informace Pravidelné hráče a předplatitele WoW nejspíše zklameme, ale pro ně se zatím žádná akce nechystá. Kdo tedy doufal v ušetření měsíčního poplatku, bohužel, žádné slitování pro vaši peněženku od Blizzardu nečekejte. Dokonce pro hráče, kteří platí WoW v Librách, bude měsíční poplatek navýšen.

>>Vice informací se dočtete zde<<

Pro většinu z nás se tedy nic nemění, platit budeme vesele dál. Pokud si však chcete zpříjemnit čekání na Warlords of Draenor, můžete si ho zatím před objednat na stránkách Xzone.cz.

>>Před objednávejte Warlords of Draenor <<



Naposledy upravil/a Astra 06.09.2014 v 08:36:57.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

07.09.2014 02:16

v librach to sice zdrazily ale i tak sou libry furt asi o 30 kc vyhodnejsi jak eura, pred tim zdrazenim to bylo snad 60k levnejsi

Wolfka 06.09.2014 18:12

Denfort
Kdy tato akce přibližně začne?
Už začala

Denfort 06.09.2014 17:27

Kdy tato akce přibližně začne?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet