WotLK Jewelcrafting, L70ETC

Konečně jsem se pustil do článků, které mi přišly od zájemců o redaktorský post. Přečetl jsem zatím asi jen 3 nebo 4 a z toho jsem hned dva dal na web. Jak už víte, Bluecross byl už do našeho týmu přijat a již brzy se pustí do svých vlastních novinek. Wenoslav napsal kvalitní článek a jeho přijetí zatím rozmýšlím.

Právě od Bluecrosse tu dnes máte doplnění článku o Jewelcrafting. Dozvíte se všechny informace o této profesi ve Wrath of the Lich King, jako o trenérech, získávání receptů nebo o jewelcrafting daily questech.

Co přišlo s novým datadiskem pro profesi Jewelcrafting? Odpověď je jednoduchá, nové gemy, náušnice, prsteny, náhrdelníky a hlavně nový způsob získávání receptů. Vzhledem k tomu že s datadiskem přišly do hry tři nové rudy, budete si muset buď pořídit mining, nebo mít hodně zlatých na nakupování z aukce. Nejprve se ale naučte profesi na maximální skill.

Naopak Wenoslav napsal článek o metalové skupině, která zpívá o WoW. Ano, jde samozřejmě o Lvl 80 Elite Tauren Chieftan. Dozvíte se určitě několik zajímavých informací, jako že všichni zpěváci jsou členy Blizzard týmu, zjistíte jak si skupinu vložit na svůj vlastní server nebo jak si poslechnout jejich písničky rovnou ve hře.

Určitě jste už slyšeli o kapele L70ETC (nyní s příchodem WotLK L80ETC) a pokud ne, tak asi nehrajete WoW. Level 70 Elite Tauren Chieftain je (zřejmě) populární horďáckou metalovou skupinou. K napsání tohoto článku mě tak trochu inspirovalo fórum, kde někdo vypsal asi 20 písniček, které měly být údajně nazpívány L70ETC.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet