WoW Classic - Blizzard potvrdil potíže s přepočty honorů

  Classic    Honor    Bug   

Jak jsme vás již informovali na konci listopadu (Možná existuje problém se započítáváním Honorů), někteří hráči, včetně autora tohoto článku, se potýkali s opakovanými problémy s přepočtem honoru. V jejich případech nedocházelo ke správné aktualizaci získaných honorů, po každodenním přepočtu chyběla jejich větší či menší část, v extrémních případech pak i zisk z celého dne. Po několika dnech ticha se k na oficiálních fórech k tomuto problému vyjádřil i vývojář Pazorax.

 

Pazorax zdroj

Prověřili jsme vaše oznámení a můžeme potvrdit, že se jedná o rozdílný problém, který se netýka cachování, se kterým byly problémy dříve. Problémy s cachováním ztížily odhalení tohoto problému a chtěl bych vám poděkovat detailní reporty s informacemi, které honorable killy vám chybějí a v jakém časovém okně k tomu dochází.

 

Velmi jsme se přiblížili k opravě tohoto problému, který byl způsobený scriptem pro přepočet honoru, který beží na konci dne, který tak vynechal killy, které jste ještě mohli získat. Ale nebojte se! Tyto killy jsou uloženy, pouze se nezapočítávaly do denní statistiky, takže nebyly zobrazeny ve hře v "yesterday" nebo "this week" killech a honorech. Bylo to způsobeno špatným použitím časových pásem, kdy systém používal UTC časové pásmo jako místní čas a věříme, že jsme tento problém před pár minutami opravili.

 

Také pracujeme na opravě denních statistik, kterou bychom chtěli pustit v pondělí před týdenním přepočtem, aby to pro tento týden správně počítalo všechny vaše killy.

 

Chtěl bych zdůraznit, že všechny vaše killy MÁME zaznamenané, i když je ve hře nemůžete vidět a tvrdě pracujeme na tom, opravit týdenní statistiky.

 

Děkujeme za vaši trpělivost zatímco se snažíme tento problém vyřešit.

 

Podle nepotvrzených údajů by oprava měla být nasazena v noci z úterý na středu při běžné údržbě serverů.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

matjee

matjee je autorem 9 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet