WoW Classic – Blizzard se začíná zbavovat layeringu

  classic    layering    realmy   

Nemáte rádi layering? Pak pro vás máme dobrou zprávu. Blizzard se ho začíná zbavovat. Již z dřívějška víme, že layering nás nebude provázet do druhé fáze obsahu Classicu a už nyní existuje řada amerických i evropských realmů, které disponují jen jedinou vrstvou.

Blizzard zdroj

 

Během posledních pěti týdnů od launche WoW Classicu jsme bez ustání monitorovali populace na realmech, a když to bylo potřeba, využívali jsme layering, abychom zvládli realmy s vysokou populací po launchi. Jak jsme se již vyjádřili dříve, předtím, než představíme world bosse, budou mít všechny realmy jen jedinou vrstvu. A k tomuto cíli jsme už podstatným způsobem pokročili.

 

Zaprvé, a co je nejdůležitější, hráči už vylevelovali a rozptýlili se po světě. To nám umožnilo vměstnat více hráčů do jedné vrstvy, což znamená, že realmy začaly vyžadovat méně vrstev. Naposledy měl nějaký server v tomto regionu více než tři vrstvy první týden v září. A prakticky všechny realmy přešly na dvě vrstvy krátce poté.

 

Některé realmy mezitím dosáhly cílové jediné vrstvy a tento stav se již u nich měnit nebude. Jde o následující WoW Classic realmy, na kterých je teď permanentně nastavená jedna vrstva:

  • Bloodfang
  • Dragonfang
  • Earthshaker
  • Hydraxian Waterlords
  • Judgement
  • Ten Storms

 

Mějte oči na stopkách kvůli dalším změnám, které přijdou v následujících dnech: realmy, které zatím operují na více než jedné vrstvě, budou takto označené na obrazovce s výběrem realmu. Tyto realmy budou v realm listu označené jako "layered". U realmů, které jsou permanentně nastavené na jednu vrstvu, pak uvidíte už jenom značení populace – Full, High, Medium nebo Low.

 

V průběhu času plánujeme na jedinou vrstvu přesunout více realmů a budeme i nadále nabízet free transfery, aby se vybalancovala populace a daly se zvládnout fronty. Abyste se v budoucnu frontám vyhnuli, radíme vám, abyste služby free transferu využili co nejdříve.

 

Děkujeme moc!

 

Jste rádi, že se layering pomalu ruší, nebo vám vyhovoval?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

pendou 04.10.2019 07:07

Super

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet