WoW Classic v podání Carbot Animations

  classic    carbot animations    launch   

Kdo by neznal Carbot Animations. Jeho tvorba je v dnešní době už neskutečně kultovní a zahrnuje prakticky všechny hry Blizzardu. A byla jen otázka času, kdy vznikne video pro WoW Classic.

 

 

Carbot Animations určitě většina z vás zná, ať už díky jeho parodiím na WoW, StarCraft, Diablo, Overwatch, Hearthstone nebo Heroes of the Storm. Za všechny tyto perly je zodpovědný Jonathan Burton, který Carbot Animations založil v roce 2012 v době, kdy studoval druhý rok univerzity se zaměřením právě na animaci.

Mezi jeho první videa patřil Starcraft. A Blizzard si jeho úspěchů, talentu i rostoucí fanouškovské základny naštěstí brzy všiml a nabídl mu spolupráci. Díky partnerství s Blizzardem mohl Jonathan svůj projekt rozšířit a najmout si pár dalších pomocníků – animátorů, programátorů a mediálních vývojářů. Kromě toho se jeho záběr rozšířil i na ostatní hry od Blizzardu a vznikla tak obrovská kvanta videí, která všichni milujeme.

Kromě Blizzardu ale byli vždy největší pomocí samotní fanoušci, kteří Jonathanovi v jeho začátcích přispívali na jeho tehdy ještě skromný projekt a umožnili mu vyrůst až do dnešní velikosti.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Tatulda89sk 04.09.2019 06:27

Toto je geniálne

Numenoran 03.09.2019 07:39

Carbon je klasika 😂 , keď že som na vanile nikdy neraidil, stava sa že si horda lootne eq pre palacha a naopak?🤔 Taketo niečo by sa malo upraviť aby to nebolo možné

kritik 03.09.2019 11:26

ze zacatku to tak bylo, ale nase guilda raidovala nekdy od patche 1.5 a to uz bylo fixli, nikdy nam item pro shamana nepadl jako Allianci, ted v classicu uz by se to taky stavat nemelo.

kritik 03.09.2019 01:33

Mam rad vsechny wow parodie :-) Wow machinima ma taky dobry veci napr : https://www.youtube.com/watch?v=mwd0lbB1XBI :-)

Cherios 03.09.2019 00:50

....AMEN....takto to celé skončí.....

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet