Zombie Invasion Event

zombie_event Absolutně nečekaně se na všech oficiálních US a EU serverech objevil nový event, který nás dějově připraví na datadisk Wrath of the Lich King. Vypadá to, že tato invaze zombie (popsaná níže) je pouze první fází delšího přípravného eventu. Zombie se náhodně šíří po celém světě, čehož si nemohla nevšimnout frakce Argent Dawn, která je odvěkým nepřítelem Pohromy a jejích zombie.

Když někde narazíte na zombie, jakýmkoli zraněním Vás nakazí nákazou (Disease), terá trvá 10 minut, a kdy ji za tu dobu nestihnete vyléčit, stáváte se Zombie také. Vyléčit Vás může buď hráč (např. priest) nebo nějaký Argent Healer, kteří se nyní dají najít ve všech lokacích, jak stojí u svých vlajek. Když se z Váa stane zombie, stáváte se de-facto členem Pohromy a můžete útočit na ostatní hráče. Získáte také speciální zombie schopnosti sloužící například k přeměňování dalších hráčů na zombie a se všemi ostatními zombie jste v přátelském vztahu (tudíž můžete za zombie z Hordy klidně mluvit se zombie s Aliance).

  • Nakazit se můžete například také v Booty Bay, kde otevřete Conspicuous Crate (odtud se pravděpodobně nákaza rozšířila - je dokonce možné, že na Vašem serveru ji ještě nikdo neotevřel :D). Nakazíte se tím deseti minutovou nákazou a po vypršení se proměníte na zmobie. Pokud zemřete, když máte na sobě nákazu, jste přeměněni okamžitě.
  • Pozor! NPC se můžou nakazit také a poté se přemění na ghúla se stejným levelem jako měli předtím. To může být obzvlášť nebezpečné u strážců ve městech!
  • Pokud si chcete chvíli zahrát za zombie, ani se nepřibližujte k Argent Healerům, pouze to přiblížení Vás vyléčí.
  • Jakmile jste zombie, spustí se pomalý proces ubírání Vašich životů. Léčit se můžete pouze zraňováním a nakazováním dalších hráčů a NPC :). Pokud Vás zabije NPC, když jste zombie poničí se Vám věci jako obvykle. V zombie formě ale Vaše statistiky nejsou závislé na oblečení, takže si ho můžete sundat a zabránit tak jeho poničení.
  • Speciální schopnosti zombie (své schopnosti v zombie ztrácíte)
  • Když už jste proměněni na zombie, jediným lékem na návrat zpět do Vašeho těla je smrt :).

    Když to na některých serverech půjde "dobře", může se stát že budou plné zombie :). Je pěkné, že Blizzard dokáže stále překvapit :).
    Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.
  • Diskuze

    Sirena 22.02.2010 15:56

    tento event je více než zajimavej a nemužu se dočkat až bude i u nas

    Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
    Přihlásit se
    nebo
    Zaregistrovat nový účet