BlizzCon 2015 - Den 1

http://media.wowfan.cz/uploaded/blizzcon2015
Edit 2: Přidán cinematic trailer datadisku WoW: Legion. Edit 1: Přidán trailer na Warcraft film. Za chvíli nám začíná BlizzCon a vy se budete moci těšit na mnoho zajímavých zpráv týkajících se nejen World of Warcraft, ale i Hearthstone, Heroes of the Storm, Overwatch a další. Níže sledujte náš LIVE CHAT, kde budete moci sledovat World of Warcraft zpravodajství. Uvidíte tak vše na jednom místě! Začínáme v 20:00 hod.!
CHAT DOČASNĚ ODSTRANĚN
Novinky z ostatních her můžete sledovat na LIVE CHATU pod spoilerem.
SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

World of Warcraft: Legion – cinematic trailer

Do hodiny od traileru na Warcraft film tady máme další neméně povedené video, a to cinematic trailer k nadcházejícímu traileru World of Warcraft: Legion! Tak neváhejte a vydejte se spolu s Varianem Wrynnem a Sylvanas Windrunner zachránit Azeroth před dalším útokem Plamenné legie.

Warcraft film – trailer

A je to tady! Dlouho očekávaný trailer na Warcraft film konečně spatřil světlo světa a vy tak máte jedinečnou možnost nasát atmosféru nadcházejícího snímku z pohodlí domova.


Naposledy upravil/a Snake Plisken 07.11.2015 v 20:19:04.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Deathkroman 06.11.2015 23:17

Ferion
nicméně tohle je ale první film u kterýho můžu říct, že pokud to skončí happy endem tak mě pořádně na*erou!
Myslím že některé postavy tam budou mít stejný osud, jako v knížkách. Aneb proč by Draka malýho Thralla jinak nechala odplout po řece někam do bezpečí? Ale bude to super na pokračování, pokud Thralla třeba na konci filmu najde Blackmoore a vezme si ho do Durnholdu. Sice to je úplně mimo lore, ale to je už stejně jedno, když se Durotan spřáhne s Aliancí atd..

06.11.2015 23:06

Ve zkratce legion je skopirovanej diablo3/path of exile, adventure mod questing a greater rifty jako dungy + par reskinu

Ferion 06.11.2015 23:02

K traileru na Legion: Alianční gunshipy sestřelujou zlouny nebo Hordu od Wotlka a teprv tady někoho napadlo, že pokud tomu upadne motor spadne to celý?! Když vidím některou tu techniku co ve wowku je, tak je fakt ku podivu že takhle ho ještě nikdo nikdy nesestřelil jinak jediný co ten trailer kazí je dle mýho soudu asi Celý Wodko v filmu...mínus: Lothar mi tam vůbec nesedí, ani herec ani ta jeho úloha, orkové vypadaj až moc lidsky a Dalaran a Karazhan mě fakt podaj do očí.. plus: celý to vypadá celkem svižně, Stormwind nádherně ztvárněnej a ta dějová zápletka je sice jiná, ale jako rozhodně to má potenciál a mohlo by to dost zajímavě skončit, nicméně tohle je ale první film u kterýho můžu říct, že pokud to skončí happy endem tak mě pořádně na*erou!

Gejzatore 06.11.2015 22:56

mam na všech panelech seknutej starcraft,nevite co s tim?

Deathkroman 06.11.2015 22:49

Trailer na Legion jsem si pustil už po šestý Vážně nádherný cinematic, plno těch lodí, vzducholoďě, gyrokoptéra dokonce a všechno hromadně.. dělá to pěkný dojem ale hlavně se mi líbí Sylvanas, to že spolupracuje s Varianem.. co ktomu dodat.. jsem na ni pyšný že to překousla a jde společně s Varianem zachránit Azeroth :´) To je moje holka x´))

Muradin 06.11.2015 22:45

Trailer na film 1:29 - Opravdu dostane Gul'dan od Durotana pěstí???

tkrejc 06.11.2015 22:21

Co se týče filmu sem lehce v rozpacích, ale to bude tím že hry má člověk o tom světě trošku jinou představu. Na druhou stranu se asi nemusíme bát, že to bude propadák. Filmecek k Legion je standartně bomba už jen spolupráce Variana a Sylvanas je velice překvapivá, ale o to víc super už se nemůžu dočkat na obojí

Martin266 06.11.2015 22:13

Trailer k filmu vyzerá zaujímavo, len tie aliančné zbroje mi prídu dosť umelé. Cinematic k Legion to už je iná káva z toho som mal až husiu kožu.

orbitaak 06.11.2015 21:30

Hmm mam to seklé, alebo sa nič nedeje alebo niekto u vás zabudol písať neaké nové správy? Nemal by byť panel o Legione?

Bellatrix 06.11.2015 21:23

Kdyžtak chystám titulky, třeba to někomu pomůže.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet