BlizzCon 2015 - Den 1

http://media.wowfan.cz/uploaded/blizzcon2015
Edit 2: Přidán cinematic trailer datadisku WoW: Legion. Edit 1: Přidán trailer na Warcraft film. Za chvíli nám začíná BlizzCon a vy se budete moci těšit na mnoho zajímavých zpráv týkajících se nejen World of Warcraft, ale i Hearthstone, Heroes of the Storm, Overwatch a další. Níže sledujte náš LIVE CHAT, kde budete moci sledovat World of Warcraft zpravodajství. Uvidíte tak vše na jednom místě! Začínáme v 20:00 hod.!
CHAT DOČASNĚ ODSTRANĚN
Novinky z ostatních her můžete sledovat na LIVE CHATU pod spoilerem.
SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

World of Warcraft: Legion – cinematic trailer

Do hodiny od traileru na Warcraft film tady máme další neméně povedené video, a to cinematic trailer k nadcházejícímu traileru World of Warcraft: Legion! Tak neváhejte a vydejte se spolu s Varianem Wrynnem a Sylvanas Windrunner zachránit Azeroth před dalším útokem Plamenné legie.

Warcraft film – trailer

A je to tady! Dlouho očekávaný trailer na Warcraft film konečně spatřil světlo světa a vy tak máte jedinečnou možnost nasát atmosféru nadcházejícího snímku z pohodlí domova.


Naposledy upravil/a Snake Plisken 07.11.2015 v 20:19:04.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

mato6666663 06.11.2015 21:20

Som z toho traileru trochu zmateny... Niektore pasaze boli vazne dobre, inak celkovo som tomu traileru neporozumel. Uvidime nabuduci rok

Muradin 06.11.2015 20:53

Jako vypadá to fakt hezky, ale proč! Proč to spojení Durotana a Lothara. Fakt to musí jít touhle cestou? Snad to dopadne dobře.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet